Stilovi u muškom šišanju i pravljenju frizura poslednjih sezona doživeli su pravi “bum”, te ih se sve više pojavljuje iz dana u dan. Prešli smo iz perioda kada je bilo potrebno samo da muškarac bude samo uredno ošišan i čiste kose u period kada je potrebno ozbiljno se potruditi oko frizure, jer je sve više momaka po gradovima koji nose veoma moderne i trendi frizure. Ako ste i vi ovih dana u potrazi za inspiracijom ili nekom zanimljivom idejom šta biste to novo mogli da uradite i predložite svom frizeru, berberinu, mi smo za vas potražili i našli neke kreativne profile na društvenoj mreži Instagram. Sigurno ćete sada imati problem za šta da se odlučite, jer je ideja mnogo.

Hair style for men je profil koji ima veoma mnogo frizura u ponudi. Njega vodi jedan momak koji redovno, svakodnevno objavljuje svoje, ali i tuđe fotografije, na kojima veoma lepo možete da vidite kako frizura izgleda u celosti, te je možete pokazati i svom frizeru, a on  će odmah znati šta da radi. Pored toga, možete naći i dosta video snimaka pomoću kojih ćete naučiti i sami da sredite svoju kosu kako to rade profesionalci. Ovaj profil obiluje modernim i trendi frizurama koje će vam se stopostotno dopasti.

Eikonic house of Barbers je profil koji će vam dati veoma dobre ideje za frizure koje odlično spajaju moderne i klasične frizure u jedno.  Ukoliko volite da ispratite trendove koji su trenutno aktuelni, ali i da uz to imate i frizuru koja ima dozu klasike i elegancije, onda ćete na ovom Instagram profilu videti kako to uspešno rade. Iako imaju ideje za još neke druge frizure, ovakvih je u većini, pa ga zbog toga tako i predstavljamo.

Comments