Kada birate novu frizuru za sebe, kada je potrebno da promenite nešto na svojoj glavi, onda je to svojevrsno izlaženje iz zone komfora, budući da se svi nekako dosta naviknemo na kosu i jednu određenu frizuru, da je sasvim teško odlučiti i uraditi neku promenu sa njom. Međutim, kada je kosa u pitanju, promene su dobre, naravno, dobre su onda kada vam to dobro stoji i odgovara vam u potpunosti, jer je kosa svojevrsni modni detalj koji uvek nosite sa sobom, što je dovoljan razlog da uvek brinete o njoj i da je uvek činite modernom i dobro silizovanom.

frizura21 Kako da odabereš novu, PRAVU frizuru za sebe?

Ukoliko i sami planirate da odete kod frizera, te uradite nešto sasvim novo sa svojom kosom, a za nove stvari je pravo vreme, budući da polako ovu godinu ispraćamo, onda imamo nekoliko saveta za vas koji će vam dosta pomoći u ovoj odluci i krajnjem rezultatu kojim ćete biti sasvim zadovoljni.

Pronađite inspiraciju

Pre svega, potrebno je naći nešto što vam se dopada, te što će inspirisati vas na tu promenu, ali i vašeg frizera na rad. Možete je naći uvek i svuda, u kafiću dok pijete kafu, jer je ušao neki dečko sa frizurom koja vam se dopada, na ulici, ali najlakše je u te svrhe iskoristiti društvene mreže. One obiluju brojnim stranama i profilima na kojima možete pronaći sve najrazličitije stilove i frizure za muškarce, da vam neće biti potrebno da tražite bilo gde drugo. Pronađite nekoliko opcija koje vam se dopadaju, te onda dobro razmislite šta bi vam od svega toga najbolje pristajalo.

Comments