On uhvati svaki vaš pogled.

On upotrebljava Men Beard.

On zna – neuređena brada i brkovi nisu nimalo privlačni. 

Novi proizvodi MEN BEARD su ultra efektivni: omogućuju brzu, jednostavnu i mirisnu negu te stajling najzahtijevnijih brada i brkova različitih dužina. Odlično štite, vlaže i neguju kožu ispod brade.

U svom sastavu imaju jedinstveni spoj biljnih aktivnih sastojaka i ulja kao što su karite maslac, ulja organskog argana i zlatne jojobe. Oduševljavaju i najzahtevnije muškarce, jer bradi i brkovima daju mekoću, hranjive supstance, sjaj i privlačan miris.

OIL IT!

BEARD OIL – ulje za negu brade i kože

Očarajte negovanom, svilenkasto mekom bradom i privlačnim mirisom! Osetite savršenu hidriranost kože ispod brade! Jedinstveni kompleks negujućih ulja organskog argana, zlatne jojobe i makadamije izvrsno neguje sve vrste brade te dugoročno omogućuje dobar osećaj na koži.

Upotreba: dozirajte u kapima na dlan te oblikujte bradu i brkove. U slučaju ekstremno suve kože koja se ljušti ne štedite na ulju te ga izdašno umasirajte u kožu.

fb men beard OIL Kozmetika Afrodita & Men Beard GIVEAWAY

WAX IT!

BEARD WAX – vosak za negu brade

Brzo, jednostavno i mirisno stilsko oblikovanje brade i brkova različitih dužina! Formula sa pčelinjim voskom, karite maslacem te uljima organskog argana i zlatne jojobe delotvorno omekšava i ukroti i vrlo gustu bradu i brkove. Izvrsno štiti i neguje i kožu ispod brade.

Upotreba: Usudite se i ostvarite svoj unikatan modni stil brade i brkova!

fb men beard WAX Kozmetika Afrodita & Men Beard GIVEAWAY

BALM IT!

BEARD CONDITIONER – balzam za bradu

Oduševite mirisnom, mekom bradom i svilenkastim sjajem! Nakon umivanja nežnim ćete balzamom mnogo lakše raščešljati bradu i brkove, a biće i podatniji za oblikovanje.

Dragoceni negujući sastojci ulja zlatne jojobe, kokosa i makadamije te pantenol izvrsno obavljaju svoj zadatak i na oštroj i isušenoj bradi te dobro hidriraju i omekšavaju kožu ispod brade.

Upotreba: nanesite na čistu, mokru bradu, raščešljajte i temeljno isperite nakon 3 – 5 minuta. Upotrebite i na kosi.

fb men beard BALM Kozmetika Afrodita & Men Beard GIVEAWAY

U saradnji sa Kozmetikom Afrodita poklanjamo vam 3 x po tri proizvoda Linije Men beard koja sadrži: balzam, ulje i vosak. Sve što treba da uradite je da:

1. Lajkujete Facebook stranicu Kozmetike Afrodita OVDE.

2. Lajkujete Facebook stranicu Wannabe Man OVDE.

3. U komentarima ispod pinovanog posta na Wannabe Man Facebook stranici tagujete muškarca sa najlepšom bradom.

Giveaway traje do 6. septembra, a dobitnici će biti izvučeni putem sajta random.org u 12h popodne.

*Napomena: Ovaj Giveaway važi samo za Republiku Srbiju! 

Posetite online prodavnicu Kozmetike Afrodita i pogledajte šta sve imaju u ponudi kada su preparati za muškarce u pitanju.

Comments