6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Jesenji odevni komadi koji će ti biti najpotrebniji u narednom periodu

Nega kože od januara do juna koja će učiniti da blistate

Nega kože od januara do juna koja će učiniti da blistate

1/3

Nega se ne može suštinski menjati od meseca do meseca, to je svakako razumljivo, međutim, postoje neke stvari koje u određenom vremenskom periodu, pa i u određenim mesecima bi trebalo da vam budu prioriteti. Posle novogodišnjih odluka i rezolucija koje su upućene na brojne uspehe i poduhvate, donosimo vam rezolucije koje bi trebalo da se tiču nege kože od januara, pa sve do meseca, te na šta treba obratiti najviše pažnje u određenom mesecu.

Januar

Zimski period je manje zahtevan od letnjeg. Sve što je potrebno da svojoj koži pružite jeste kvalitetna hidratacija koju ćete uspeti da dobijete uz neke hidratantne gelove i sapune za umivanje, te hidratantne kreme koje će u potpunosti nahraniti vašu kožu. Međutim, to nije ono čemu treba jedino pridavati značaja, već u ovom periodu koža zahteva još jednu vrstu nege, a to je nanošenje kreme sa faktorom koji štiti od UV zraka. Januar je mesec kada su sunčevi zraci veoma jaki, a osim toga odbijaju se od površine snega, zbog čega je koži potrebna jača zaštita, a posebno ukoliko negde odlazite na zimovanje i skijanje.

koza 1 Nega kože od januara do juna koja će učiniti da blistate

Februar

Februar nema po čemu da se razlikuje od prvog meseca u godini. S obzirom na to da je vreme uglavnom isto, da nastavljaju hladni dani i niske temperature istim tempom, onda i nega kože ostaje ista, nepromenjena, jedino što savetujemo jeste da u ovom mesecu ljubavi odaberete neki zavodljivi, parfem po kojem će vas pripadnice lepšeg pola uvek pamtiti.

Wannabe TV

Editors choice