Želite da izgledate negovano, a samim tim i atraktivno ženama? Pa uistinu nije potrebno mnogo truda i mučenja. Današnji muškarac prosto mora da bude čist i uredan, ali samo kupanje, umivanje i pranje zuba nije dovoljno. Takvi su trendovi i zaista neuredan izgled ni najmanje nije privlačan. Osim naravno neuredne frizure, koja je apsolutno poželjna i prijatna za oči. Današnji život predstavlja neprekidnu jurnjavu i trku za zaradom, ali to ne treba da vas sputava da u svakom trenutku izgledate kao džentlmen i da lepo mirišete, a da vaša koža, kosa i nokti takođe budu stilizovani na pravi način. Zaista ne treba da provodite sate u toaletu i ispred ogledala da biste bili negovan muškarac. Uz par trikova to ćete postići u tren oka, a neka ove rutine postanu vaša svakodnevica.

Nega kože oko očiju

Kremu nije dovoljno naneti samo na lice i telo. Predeo oko očiju je veoma nežan i osetljiv, te je potrebno da, nakon tridesete, svakodnevno mažete kremu koja ublažava bore. Postoje one za dnevnu i noćnu negu, pa ih nanosite svakodnevno ujutru i pred spavanje.

krema protiv bora Negujte se da biste bili privlačniji i zgodniji

Nega nakon brijanja

Ako vam je koža osetljiva i iritira se nakon brijanja, što često prati crvenilo i sitne bubuljice, izbegavajte obične brijače i brijte se mašinicom ili britvom. Takođe vam preporučujemo da na kožu, nakon brijanja, nanesete losion ili prirodna ulja za kožu koja će je omekšati i učiniti nežnijom.

brijanje1 Negujte se da biste bili privlačniji i zgodniji
Comments