Vichy Homme linija Vichy proizvoda za negu lica i tela je jedinstvena jer odgovara specifičnim potrebama muške kože. Proizvodi sa posebnim teksturama vode brigu o osećaju svežine i čvršćoj koži punoj zdravlja. Proizvodi iz ove linije pružaju trenutnu efikasnost i optimalnu toleranciju, čak i kod osetljive kože. Uz Vichy Homme idealna muška koža više nije san!

Muška koža se već po izgledu razlikuje od ženske i potrebna joj je posebna, prilagođena nega. Na posebnost muške kože utiče delovanje muških hormona, posebno testosterona. Taj hormon utiče na brojne fizičke i psihičke parametre po kojima se muškarac razlikuje od žene – npr. na visinu, težinu, građu mišića, pa čak i ponašanje. Osim što je muška koža gotovo 20% deblja od ženske i zato joj je za obnovu potrebno puno energije, muška koža stari sporije i na drugačiji način.

Lojne žlezde su brojnije, aktivnije i proizvode do dva puta više sebuma(masnoće), a na dlakavim područjima kožu često nadražuje brijanje, što uzrokuje još veću osetljivost. Kao i kod ženske kože, svakodnevni uticaji (stres, umor, prljavština) troše zalihe energije i koži nedostaje energija potrebna za obnovu. Mikrocirkulacija ispod očiju se može usporiti i javljaju se jastučići i tamni podočnjaci, pa lice deluje umorno. VICHY HOMME linija proizvoda za negu lica i tela mušku kožu neguje, štiti, hidrira i puni energijom.

Vichy Homme nege za lice

Vichy Homme Hydra Mag C+ je prva nega protiv umora 2 u 1 (lice + oči) koja koži vraća tonus i smanjuje znakove umora. Spoj magnezijuma, fosforiziranog vitamina C i dekstrana svakodnevno puni kožu energijom, ublažava jastučiće ispod očiju i podočnjake i pomaže koži da se bori protiv spoljašnjih agresija. Njegova gel tekstura je nemasna, nelepljiva, vrlo lako se upija, kožu intenzivno hidrira i obezbeđuje izuzetan osećaj prijatnosti tokom 24h. Koža je boljeg tonusa, hidrirana i svakoga dana sve otpornija, dok su znakovi umora vidljivo ublaženi.

2576 VICHY HOMME HYDRA MAG HD CMJN Nezaobilazna nega za idealnu mušku kožu

Sensi-Baume Mineral Ca je nežan balzam za posle brijanja i zato neizostavni deo rutine nege za brojne muškarce. Naime, brijanje može biti vrlo ometajući faktor za kožu jer se njena prirodna zaštita zbog svakodnevnih brijanja sporije obnavlja. Koža je oslabljena i postaje osetljivija. Za osetljivu kožu izloženu brijanju Vichy preporučuje Sensi-Baume Mineral Ca, nežan balzam posle brijanja. Ova nega posle brijanja ujedinjuje snagu termalne vode Vichy bogate mineralima i umirujući efekat kalcijuma koji obnavlja kožu i nudi dvostruko dejstvo na osetljivu kožu: trenutno umirivanje kože osiguravajući joj hidriranost u trajanju od 24 sata i jačanje kože posle brijanja čineći je manje reaktivnom na stres pri brijanju.

2576 VICHY HOMME SENSI BAUME HD CMJN Nezaobilazna nega za idealnu mušku kožu

Vichy Homme pena za brijanje protiv nadraženosti kožu štiti i hidrira tokom brijanja. Za muškarce sa osetljivom, problematičnom (urasle dlake, bubuljice od brijanja, itd.) ili kožom sklonom crvenilu i nadraženosti Vichy je osmislio Vichy Homme penu za brijanje protiv nadraženosti: spoj kalcijuma, glikoliziranog vitamina C i salicilne kiseline sprečava osećaj žarenja na koži koji se može pojaviti tokom brijanja. Čuva hidrolipidni film kože sprečavanjem trenja i nadraženosti. Koža je zaštićena i dubinski hidrirana dok neisušujuća formula štiti i čisti osetljivu kožu lica. Tekstura guste i bogate pene omogućava lako klizanje žileta za nežno brijanje bez nadraživanja pa brijanje postaje pravi užitak.

2576 VICHY HOMME MOUSSE RASAGE 01 CMJN Nezaobilazna nega za idealnu mušku kožu
Comments