Kada su u pitanju kosa i frizure za muškarce, poslednje sezone donele su pravo osveženje. Toliko se novih trendova pojavilo, da kada prošetate ulicama sigurno je da muškarci neće delovati isto i uniformisano, budući da se svaki pronašao u nekom stilu koji mu odgovara i stoji. Od zalizane kose, pa sve do malo “raščupane, ravne i kovrdžave, pa sve do muške punđe i duge kose, sve se izmenjalo poslednjih godina i pojavilo se kao svojevrsni must have. Pored svega ovoga, ova sezona, proleće/leto 2016. donela je nešto sasvim novo, što se baš i nije očekivalo kada su muškarci u pitanju.

Pletenice nisu više rezervisane samo za devojke. Ovih dana se mogu videti i na glavama mnogobrojnih muškaraca. Ono što će možda biti prvi utisak jeste negodovanje, ali kada vidite koliko dobro izgleda i stoji, sigurno ćete se odlučiti da možda i vi ponesete, budući da je varijacija i načina za njihovo pletenje zaista dosta. Ukoliko ste bili ljubitelj dužih šiški i gornjeg dela kose, sa kraćom kosom sa strane, onda imate dovoljno materijala da uradite i neku pletenicu. Možete je uraditi od cele kose, sredinom glave, tako da je na kraju zavežete u rep, a možete uraditi njih nekoliko koje idu od čela ka zadnjem delu glave.

Ovakve frizure možete nositi tokom dana, za plaže su savršene, jer vam kosa neće upadati u oči i neće vam smetati, a veoma su dobre i uz neke elgantne kombinacije, jer svemu daju posebnu draž.

Comments