Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

grooming

Ovi muškarci dokazuju da PLETENICE nisu samo za devojke

1/3

Kada su u pitanju kosa i frizure za muškarce, poslednje sezone donele su pravo osveženje. Toliko se novih trendova pojavilo, da kada prošetate ulicama sigurno je da muškarci neće delovati isto i uniformisano, budući da se svaki pronašao u nekom stilu koji mu odgovara i stoji. Od zalizane kose, pa sve do malo “raščupane, ravne i kovrdžave, pa sve do muške punđe i duge kose, sve se izmenjalo poslednjih godina i pojavilo se kao svojevrsni must have. Pored svega ovoga, ova sezona, proleće/leto 2016. donela je nešto sasvim novo, što se baš i nije očekivalo kada su muškarci u pitanju.

Pletenice nisu više rezervisane samo za devojke. Ovih dana se mogu videti i na glavama mnogobrojnih muškaraca. Ono što će možda biti prvi utisak jeste negodovanje, ali kada vidite koliko dobro izgleda i stoji, sigurno ćete se odlučiti da možda i vi ponesete, budući da je varijacija i načina za njihovo pletenje zaista dosta. Ukoliko ste bili ljubitelj dužih šiški i gornjeg dela kose, sa kraćom kosom sa strane, onda imate dovoljno materijala da uradite i neku pletenicu. Možete je uraditi od cele kose, sredinom glave, tako da je na kraju zavežete u rep, a možete uraditi njih nekoliko koje idu od čela ka zadnjem delu glave.

Ovakve frizure možete nositi tokom dana, za plaže su savršene, jer vam kosa neće upadati u oči i neće vam smetati, a veoma su dobre i uz neke elgantne kombinacije, jer svemu daju posebnu draž.

Wannabe TV

Editors choice