Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Ovi muškarci dokazuju da PLETENICE nisu samo za devojke

Ovi muškarci dokazuju da PLETENICE nisu samo za devojke

1/3

Kada su u pitanju kosa i frizure za muškarce, poslednje sezone donele su pravo osveženje. Toliko se novih trendova pojavilo, da kada prošetate ulicama sigurno je da muškarci neće delovati isto i uniformisano, budući da se svaki pronašao u nekom stilu koji mu odgovara i stoji. Od zalizane kose, pa sve do malo “raščupane, ravne i kovrdžave, pa sve do muške punđe i duge kose, sve se izmenjalo poslednjih godina i pojavilo se kao svojevrsni must have. Pored svega ovoga, ova sezona, proleće/leto 2016. donela je nešto sasvim novo, što se baš i nije očekivalo kada su muškarci u pitanju.

Pletenice nisu više rezervisane samo za devojke. Ovih dana se mogu videti i na glavama mnogobrojnih muškaraca. Ono što će možda biti prvi utisak jeste negodovanje, ali kada vidite koliko dobro izgleda i stoji, sigurno ćete se odlučiti da možda i vi ponesete, budući da je varijacija i načina za njihovo pletenje zaista dosta. Ukoliko ste bili ljubitelj dužih šiški i gornjeg dela kose, sa kraćom kosom sa strane, onda imate dovoljno materijala da uradite i neku pletenicu. Možete je uraditi od cele kose, sredinom glave, tako da je na kraju zavežete u rep, a možete uraditi njih nekoliko koje idu od čela ka zadnjem delu glave.

Ovakve frizure možete nositi tokom dana, za plaže su savršene, jer vam kosa neće upadati u oči i neće vam smetati, a veoma su dobre i uz neke elgantne kombinacije, jer svemu daju posebnu draž.

Wannabe TV

Editors choice