Polako ali sigurno, stil ’70. godina prošlog veka se vraća. Odelo i raskopčana košulja, maljave grudi sa debelim lancem od zlata i što veća čupava kosa su ponovo tu. Razumećemo ako niste raspoloženi da podržite celokupan trend, ali možete početi od frizure, to vam bar neće teško pasti. Doduše, trebaće vam vremena dok poraste, ali bićete potpuno u trendu jer “zapušteno” je sada IN.

Potpuno hipi

Kao što smo mogli da vidimo i na modnim pistama u poslednje vreme, ovaj stil frizure je dosta popularan. Puštena kosa koja vodi svoju politiku je potpuno kul. Ali u ovoj frizuri ima mnogo više od samo puštene kose i zaboravljenih makaza za šišanje. Da bi izgledala dobro, njena dužina se mora održavati i mora biti lepo stepenovana da bi imala ujednačen pad.

Ovaj stil najbolje pristaje gustoj ravnoj ili talasastoj kosi. Ako imate tanku kosu izgledaćete ženstveno, a ako je pak previše kovrdžava izgledaće kao da nosite minival. Što se tiče proizvoda za stilizovanje, predlažemo samo neku kremu za sjaj, dakle ništa posebno zahtevno.

opuštena talasasta kosa min Oživite FRIZURE iz 70. godina!
Comments