Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Predlažemo ti kakvu frizuru da odabereš za sebe tokom jeseni

Predlažemo ti kakvu frizuru da odabereš za sebe tokom jeseni

1/3

Imate li i vi taj problem da kada pođete do svog frizera nemate ideju kako biste iz salona voleli da izađete? U poslednje vreme se toliko stilova frizura za muškarce izmenjalo, da se svi nalaze u nekoj zbunjenosti, budući da je teško odlučiti se šta uraditi sa kosom. Da li da bude kraća, duže, ravna ili talasasta, pitanja su koja nam se postavljaju u glavi, ali najbitnije od svega je znati da su sve moderne, te nećete pogrešiti koju god da odaberete.

Ja nekako uvek volim da pravac odabira frizura ide ka tome da se slaže sa vašim ličnim stilom, sa onim što volite da nosite i svime što najčešće nosite. Odluka bi trebalo da se bazira i na tome kakav posao obavljate, te da ne preterate sa nekom šik frizurom zbog koje će vas kolege gledati čudno. Gledajući sve ovo, uzimajući u obzir sve što je bitno, nekoliko stilova se izdvojilo za sezonu jesen/zima 2016.

Mnogi bi ovu frizuru nazvali “smart stylefrizurom, budući da odlično ide uz neke elegantnije, poslovne kombinacije, a savršeno će ići i uz naočare za vid ili sunčane. Sa strane je bitno da je uredno ošišano, na dvojku otprilike, kako bi frizeri rekli, a gornji deo kose da je duži. Može biti ravna ili talasasta, ali njena jednostavnost i doza ozbiljnosti koju daje, stajaće svakom muškarci.

Predlažemo ti kakvu frizuru da odabereš za sebe tokom jeseni2 Predlažemo ti kakvu frizuru da odabereš za sebe tokom jeseni

Wannabe TV

Editors choice