Imate li i vi taj problem da kada pođete do svog frizera nemate ideju kako biste iz salona voleli da izađete? U poslednje vreme se toliko stilova frizura za muškarce izmenjalo, da se svi nalaze u nekoj zbunjenosti, budući da je teško odlučiti se šta uraditi sa kosom. Da li da bude kraća, duže, ravna ili talasasta, pitanja su koja nam se postavljaju u glavi, ali najbitnije od svega je znati da su sve moderne, te nećete pogrešiti koju god da odaberete.

Ja nekako uvek volim da pravac odabira frizura ide ka tome da se slaže sa vašim ličnim stilom, sa onim što volite da nosite i svime što najčešće nosite. Odluka bi trebalo da se bazira i na tome kakav posao obavljate, te da ne preterate sa nekom šik frizurom zbog koje će vas kolege gledati čudno. Gledajući sve ovo, uzimajući u obzir sve što je bitno, nekoliko stilova se izdvojilo za sezonu jesen/zima 2016.

Mnogi bi ovu frizuru nazvali “smart stylefrizurom, budući da odlično ide uz neke elegantnije, poslovne kombinacije, a savršeno će ići i uz naočare za vid ili sunčane. Sa strane je bitno da je uredno ošišano, na dvojku otprilike, kako bi frizeri rekli, a gornji deo kose da je duži. Može biti ravna ili talasasta, ali njena jednostavnost i doza ozbiljnosti koju daje, stajaće svakom muškarci.

Predlažemo ti kakvu frizuru da odabereš za sebe tokom jeseni2 Predlažemo ti kakvu frizuru da odabereš za sebe tokom jeseni
Comments