Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

grooming

Učinite svoju BRADU urednom

1/2

Brada je jedno vreme izgubila svoje vodeće mesto u modnom svetu, i uopšte u svetu muškaraca.  Činilo se da je  u jednom periodu brada značila neurednost, a neretko i aljkavost, ali ženama su i dalje one na muškarcima bile veoma seksi i izazivale su kad-kad “nepristojne ponude”. Šta je to što brada na muškarcu čini ženama da budu zavedene, ne znamo tačno, ali budući da je tako, učinite sebi uslugu i oprobajte se u svetu bradatih, ako već niste.

Nećemo vam je posavetovati ukoliko ste u pubertetu, te u prelaznom dobu iz dečačkog ka nekom muževnijem vremenu, budući da retke i slabe dlake lica mogu samo pogoršati vaš izgled, ali vam nećemo ni reći da negujete izgled drvoseče ili beskućnika koji nije imao gde da se sredi. Zato dobro pazite na sledeće savete, oni će vam pomoći da vaša brada postane vaš modni dodatak i ukras za lice.

brada2 Učinite svoju BRADU urednom

Niste ljubitelj brijača i svakodnevnog maltretiranja lica? Ništa strašno. Ni brada od nekoliko dana nije toliko strašna, koliko crvenilo na licu nastalo čestim izbrijavanjem kože. Osim što će uticati na to da koža odmori od brijanja do brijanja, brada od nekoliko dana će vam i uštedeti vreme u jutarnjoj rutini. Ovde nemamo posebne savete, osim da pazite na izgled, jer se može desiti da počnete da ličite na “begunca” od zakona ili možda ribara. Kada dođe do te dužine, onda je vaše lice zaista spremno za sređivanje. Ukoliko imate neke “rupe” na licu, odnosno mesta na kojima dlaka ne raste, duže puštanje brade će uspeti da izgleda dobro, jer će te nedostatke da prikrije. U svakom slučaju, na zrelim muškarcima duža brada deluje seksi i zavodnički.

br2 Učinite svoju BRADU urednom

Neke delove lica ili vrata bi bilo dobro da sredite. Zato će vam odlično poslužiti trimer, odnosno njegov vrh, budući da ako niste baš precizni, brijač može da vas navede da pogrešite, zbog čega ćete morati u potpunosti da otklonite svoju bradu. Ovaj trik savršen je za ljubitelje “kratke” brade koja gradi “mačo”, muževan stil. Dovoljno je da obrijete i napravite jasne linije ispod jagodica lica, kao i linije ispod vašeg vrata, na samom prevoju. Na taj način postići ćete uredan i čist izgled, a svako će zavideti visokom nivou vaše lične higijene.

Wannabe TV

Editors choice