Ukoliko ste jedan od muškaraca koji se depilira, ali  i dalje ne želi da posećuje salone koji su stvoreni za to, nemojte posegnuti za običnim brijačima, jer ćete iziritirati svoju kožu, a i bol će jak nastati nakon toga. Veliki broj muškaraca se danas depilira, tako da to nije ništa strašno, čak ako pitate devojke saznaćete da je i poželjno. S toga, uzmite trake koje koriste devojke, različite vrste depilacionih voskova ili krema. Napraavljeni su tako da ne škode koži toliko, pa će vam olakšati posao.

muška nega kože3 Ženski proizvodi koji će vam SIGURNO pomoći u nezi kože

I za kraj, ovaj proizvod je verovatno najstrašniji za večinu muškaraca, iako bi ga rado koristili. Svima se desi da iskoči neprijatna, bolna, a najgore što je i ružna, bubuljica. Pored toga, prilikom brijanja nastaju posekotine i crvenilo koje se ne sklanja odmah, čak i kada vi nemate vremena da sačekate da se stvar smiri. Zato, uzmite neki od korektora koji koristi neka od vaših ukućanki, pokrijte nepravilnost na svom licu i rešite svoj problem. Korektor nije nešto od čega treba bežati, jer se pre svega ni ne primećuje na koži, a kada ga stavite na neku bubuljicu verovatno će delovati tako da se ona što pre skloni sa lica. Uostalom, poznati muškarci su stalno pod jakom i kompletnom šminkom, te vam time dokazuju da to nije ništa sramno.

Da li vi koristite neki od proizvoda iz ženskog nesesera? Ako da, onda ste svesni sebe i potrebe da higijena mora biti na prvom mestu, a ako ne, vreme je da počnete.

Pročitajte još i ovo:

Rešte se neželjenog crvenila nakon brijanja

Prolećna nega tvoje kože

Nezaobilazna nega za idealnu mušku kožu

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Izvori fotografija: www.mag4style.com, www.mondanite.net

Comments