Hotel Hyatt Regency Beograd, u saradnji sa meksičkom ambasadom u Beogradu, od 12. do 23. septembra je domaćin događaja pod nazivom “Ukusi Meksika u Srbiji”.  Tokom ove kulturne manifestacije, posetiocima će biti pružena prilika da uživaju u primamljivim specijalitetima pažljivo pripremljenim od strane veštog meksičkog kuvara Džonatana Martineza Herere, koristeći autentične sastojke direktno iz ove živopisne severnoameričke zemlje.

Dani Meksika u hotelu Hyatt Regency Beograd 1 Dani Meksika u hotelu Hyatt Regency Beograd

U partnerstvu sa Meksičkom ambasadom u Beogradu, hotel Hyatt Regency Beograd s ponosom nastavlja svoju tradiciju predstavljanja raznovrsnih svetskih kultura, pružajući iskustvo koje slavi autentične ukuse, zavodljive plesove, dragocene običaje i tradicije.

Dani Meksika biće upotpunjeni sada već tradicionalnim događajem Blok 21, 15. i 22. septembra od 18č u dvorištu hotela Hyatt Regency Beograd. Posetioci će imati priliku da isprobaju tradicionalne street food specijalitete iz Meksika, kao i njihova originalna i osvežavajuća pića.

Dani Meksika u hotelu Hyatt Regency Beograd 2 Dani Meksika u hotelu Hyatt Regency Beograd

Od 12, 14. i sve do 23. septembra, Metropolitan restoran će predstaviti primamljiv autentični meksički set meni, vešto kreiran od strane uglednog meksičkog kuvara. Pripremite svoje čulo ukusa za izvanredno iskustvo dok uživate u delikatesima kao što su Aguachile de camarones, Taco de cochinita pibil i Mole poblano – tradicionalni majstorski specijaliteti koji su oličenje bogate meksičke gastronomije. 

Comments