Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Jednostavna pravila za uspešan život

Šta se dešava sa tvojim telom kad previše spavaš

Čemu ti služi meditacija

Kad momak reši da se ofarba (i ti smeš, slobodno)

Kad momak reši da se ofarba (i ti smeš, slobodno)

2/3

Neki dan na ulici videh sedog klinca. Ofarbanog u sivkasto srebrno. Vau! Nisam bila dovoljno blizu, a nije mi se dalo da trčim za njim, inače bih ga zaustavila da ga detaljno razgledam i ispitam o njegovim motivima i metodama – zato što je stvarno fantastično izgledao, kao lik iz vampirskih i bajkovitih filmova. Viđala sam i momke ofarbane u plavo. Izgledaju uglavnom kao Mali princ, ili kao hitlerjugend. Viđala sam i blistavo crne i crvene ćube nad bledim licima i nekako svi ti ofarbani momci izgledaju kao likovi, kao rok zvezde, kao face.

Neko je otvorio vrata metroseksualnosti još u prošlom veku i mnogi momci pronalaze taj portal između seksističkih ubeđenja i barataju ženskim metodama ulepšavanja, odnosno, izražavanja svoje ličnosti kroz imidž, kroz utisak koji ostavlja izgled. Još uvek ima onih koji će reći da su svi ofarbani muškarci gejevi, ali oni su mentalno u ko zna kom veku i nikad nikakav portal nisu pronašli. Znam gejeve koji se nikad ne bi ofarbali, jer su zadovoljni svojim izgledom, ili ne žele da skreću pažnju na sebe, a možda i jedno i drugo.

Pa, ako nemaš opravdanje ekstravagantne, ili umetničke i egzibicionističke prirode (koju ispoljavaš i na druge načine, a ne samo imidžom) a nisi ni javna ličnost koja gradi ili održava svoj brend, zašto bi se farbao?

zalizana kosa 1 Kad momak reši da se ofarba (i ti smeš, slobodno)

Wannabe TV

Editors choice