Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

hedonism

Ovo su najlepše i najpopularnije manekenke na svetu

1/2

U susret 8. martu, osvrćemo se na svetske lepotice, manekenke koje “žare i pale” i koje smatramo nekim od najlepših žena na svetu. Ove lepotice bi svako poželeo pored sebe, a sigurni smo da one plene i unutrašnjom lepotom, pored one evidentne, spoljašnje. U nastavku teksta predstavljamo vam osam svetskih lepotica koje su sigurno u centru pažnje gde god da se pojave, od kojih su neke novije na sceni, a neke su tu već godinama ( i tu će i ostati), ali svaka od njih je definitivno na zasluženoj poziciji fatalne, moderne žene. Saznajte više o njihovoj karijeri i životima, i uživajte u fotografijama koje smo vam priredili.

Adriana Lima

Adriana Lima je jedna od poznatih svetskih lepotica, koja izgleda podjednako mladoliko kao i na početku karijere, iako iza sebe ima brak i dvoje dece. Adriana i dalje redovno trenira i pazi na svoju ishranu, ali ona nema potrebe za estetskim korekcijama. Ona stari graciozno, i rekli bismo neprimetno, i uopšte nemamo problem sa tim da njeno izvajano telo još nekoliko godina gledamo na modnoj pisti. Ona je jedna od čuvenih Vikrorijinih anđela, i potpuno se slažemo da je to savršena pozicija za ovu lepoticu.

Doutzen Kroes

Doutzen nas i dalje fascinira svojom lepotom i telom koje održava kostantnim treningom. Doutzen je pre svega postala poznata po svojim punim usnama i prirodno plavoj kosi, a na ovoj holanđanki definitivno se ne vidi da je nedavno napunila trideset šest godina. Doutzen pleni svojom lepotom, a ono što možda niste znali o njoj je i da je veliki hedonista, vegeterijanac i ima zarazan smisao za humor. Žena koju bi svako poželeo!

Kendall Jenner

Kendall je jedna od mankenki mlađe generacije, sa neverovatno velikim brojem pratilaca na društvenim mrežama. Ona je poznata po svojoj prirodnoj lepoti i neverovatno vitkom telu, kao i po svojoj poznatoj porodici, koju smo poslednjih deset godina pratili u rijaliti programu “Keeping Up With Kardashians”. Ona je takođe poznata po svom smislu za humor i po tome što je često “ortak” u priči, ali njena lepota svakako dolazi do izražaja, bilo da je u večernjoj haljini ili u jednostavnoj, širokoj trenerci.

Karlie Kloss

Karlie Kloss još jedna je od Viktorijinih anđela, koja je šetala na njihovim revijama između 2013. i 2015. godine, a zatim prestala kako bi se posvetila studiranju na Njujorškom univerzitetu. Dakle, Karlie je ne samo lepotica, već i obrazovana mlada aktivistkinja koja se u poslednje vreme interesuje za važna politička i društvena pitanja, u čemu ima i podršku svog supruga, Joshue Kushnera.

Wannabe TV

Editors choice