Hedonizam – reč koja podrazumeva težnju ka zadovoljstvu i užitku. Ali, da li zaista razumemo pravo značenje hedonističkog života? Ako želimo da uživamo u jelima, plemenitim alkoholnim pićima ili pak premium cigarama – pre svega je potrebno da ih dobro poznajemo. Da razumemo njihovu esenciju, da znamo gde su, kada i kako proizvedeni i na koji način je najbolje konzumirati ih. Kao što crveno vino nećete piti iz čaše koja je namenjena belom, isto tako nećete bilo koji obrok upariti uz bilo koje piće, niti bilo koju cigaru uz bilo koji viski. Kako biste zaista maksimalno uživali, prvenstveno treba da naučite kako.

IMG 8075 scaled e1660050703369 Upoznajte se sa konceptom Pura Vida cigar loungea na Senjaku i upustite se u uživanje u premium cigarama

Ukoliko želite da se upustite u hedonističko životno putovanje i otkrijete čari plemenitih alkoholnih pića i cigara premijum kvaliteta, najbolje mesto u Beogradu na kojem to možete učiniti je Pura Vida tobacco & drinks lounge. Samo ime Pura Vida poteklo je od istoimenog izraza koji se koristi na Kostariki, a koji u prevodu znači “čist život” i podrazumeva večni optimizam i praćenje toka života. Pura Vida nije samo pozdrav, već način života – koji razumeju oni koji posećuju ovaj jedinstveni lounge na Senjaku.

Pura Vida cigar lounge – najveći izbor cigara na jednom mestu

Autentični Pura Vida koncept nudi vam ekskluzivno iskustvo u diskretnoj i opuštenoj atmosferi. U okviru njihovog loungea možete pronaći ne samo najveći izbor premijum cigara na jednom mestu, već i opremu za cigare, kao i selekciju premijum francuskih vina i drugih pića. U širokom Pura Vida asortimanu možete uživati u prijatnom ambijentu njihovog bara i restorana, kao i u delu zatvorenog tipa, koji je osmišljen isključivo za one koji gaje strast za duvanom. Ljubazno osoblje je tu da vas uputi u veliki izbor cigara Novog sveta i kubanskih cigara, kao i da se u konsultaciji sa vama potrudi da nabavi cigaru koju želite – ukoliko ista već ne postoji u Pura Vida loungeu

IMG 8252 scaled e1660050811838 Upoznajte se sa konceptom Pura Vida cigar loungea na Senjaku i upustite se u uživanje u premium cigarama

Pura Vida poseduje najveći walk-in hjumidor u Srbiji, u okviru kojeg se cigare drže pod kontrolisanim temperaturama i nivoima vlažnosti – tako da u svakom trenutku imaju vrhunski ukus i svežinu. Pura Vida lounge zadovoljava najviše međunarodne standarde u usluzi konsijerža-cigar somelijera, a nudi i konsultacije o svim detaljima serviranja i pripremanja za ultimativno iskustvo uživanja u cigarama. 

Postanite deo ekskluzivnog Pura Vida kluba

Ukoliko vam cigare nisu strane, ili pak želite da naučite da uživate u vrhunskim cigarama i plemenitim alkoholnim pićima – predlažemo vam da se učlanite u jedinstveni Pura Vida VIP klub, koji vam obezbeđuje da se zaista prepustite svojim hedonističkim zamislima. VIP članstvo omogućiće vam ekskluzivni prostor zatvorenog tipa, kreiran za uživanje bez distrakcija, privatni, personalizovani ormarić sa kontrolom vlage, kao i značajne popuste i alkoholna pića iz Pura Vida ponude. Takođe, VIP članovi pozvani su na sve ekskluzivne događaje u okviru Pura Vida loungea, imaju mogućnost rezervacije VIP salona ili celokupnog loungea, i još puno toga očekuje vas u Pura Vida cigar loungeu!

Pura Vida cigar lounge Senjak 3 Upoznajte se sa konceptom Pura Vida cigar loungea na Senjaku i upustite se u uživanje u premium cigarama Pura Vida cigare Upoznajte se sa konceptom Pura Vida cigar loungea na Senjaku i upustite se u uživanje u premium cigarama

Pura Vida – jer istinsko uživanje nema cenu

Ljubitelji premium cigara, Pura Vida vam donosi sjajnu selekciju cigara Novog sveta kao što su Horacio cigars, Rocky Patel, Alec Bradley, Dapper, Brun Del Re, Principle cigars, Hiram & Solomon, Gurkha, Arturo Fuente, J.C.Newman, El Septimo, ali i kubanskih cigara poput Bolivar, Partagas, Punch, H.Upmann, Montecristo, Cohiba, Quintero, Ramon Alones, Vegas Robaina, Cuaba, Davidoff, Trinidad, San Cristobal, Rey Del Mundo, Juan Lopez, Hoyo de Monterrey. U njima možete uživati uz selekciju japanskih viskija, rumova, džina, votke, vina i domaće rakije – dok će vas Pura Vida osoblje uputiti u najbolje kombinacije cigara sa plemenitim alkoholnim pićima. I mada ćete cigaru kupiti, posećivanjem Pura Vida loungea veoma brzo razumećete da istinski hedonizam zaista nema cenu. 

Pura Vida Upoznajte se sa konceptom Pura Vida cigar loungea na Senjaku i upustite se u uživanje u premium cigarama

Za više informacija o Pura Vida loungeu, VIP klubu i njihovoj selekciji premium cigara posetite Pura Vida veb-sajt i zapratite njhove Instagram i Facebook stranice. 

Fotografije: WANNABE Media

Jovana Pantić

Comments