Irish whiskey

Osobe koje piju viski uspevaju da istovremeno izgledaju misteriozno i kul. Možda je u pitanju osoba koja se najbolje oseća u džinsu i košulji, ili je osoba koja je često na štiklama i u uskim haljinama – sa viskijem je uvek lutrija. Pogotovo ako simpatija naruči Old Fashioned, tada postajete deo njene igre i najbolje je da se samo prepustite.

Votka tonik

Votka je najhladnije piće u svetu koktela, u smislu, svako ko pije votka tonik izgleda kao izuzetno hladna i distancirana osoba – što, naravno, ne mora da znači, ali je sama kombinacija ukusa veoma upitna. Osobe koje piju votka tonik su prošle razne faze u otkrivanju sebe – kako onoga što vole, tako i ono što ne žele da bude u njihovoj okolini, zato su se vratile na staru dobru votku. Sve dok ne piju votku bez ičega – možete biti u njihovoj okolini. Ako se to, pak, desi, vreme je da pokupite svoje pinkle i odete.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Niki | Food Photographer (@nikicutchall)

Konjak

Verujemo da ni vi niste skoro čuli da neko pije konjak, ali opet verujemo da postoje osobe koje njome vladaju. Ako naiđete na takvu, onda ste pronašli nešto nalik na magiju. Osobe koje piju konjak su classy, vole da se zabave, ali i da budu same. Ako vaša simpatija poruči konjak, spremite se na upoznavanje, jer će vam biti potrebno dosta vremena da upoznate osobu koja se krije “na dnu čaše”.

Naslovna fotografija: instagram.com/nikicutchall

Milica Antić

Comments