Postoji jedna velika istina, svaki muškarac mora da zna da napravi bar jedan, najprostiji koktel, posebno u ovim letnjim danima, kako bi svoje društvo ili neku dragu osobu lepo iznenadio, ali i napravio savršeno osveženje. Normalno je da nijedan bazen ili odmor na plaži nije potpun bez jednog finog, ukusnog koktela, a ideje za njihove recepte, ali i dekoraciju, sigurno ćeš pronaći na nekom od ovih profila na Instagramu.

Čini se da ne postoji profil koji daje više ideja kada je serviranje koktela u pitanju. MixologyArt je definitivno “mesto” na internetu koje obiluje neverovatnom kreativnošću, poput toga da serviraš sve u nekoj voćki koju si koristio, šta da staviš u koktel kako bi izgledao lepše, kako da ukrasiš čašu i još mnogo toga.

Ako su ti potrebne brze ideje, kako da u trenutku smućkaš neki zanimljiv koktel, profil Punch je zaista odlična prva pomoć u toj situaciji. Ispod svake fotografije naći ćeš i opis u kom piše šta ti je potrebno tačno od sastojaka, pa ostaje da ih skupiš i smutiš – minimalni trud, a odlični rezultati.

Comments