Kako da u 5 koraka postanete glavni lik u svom životnom romanu

Kako da zadržite devojku

Francuzi su poznati kao zavodnici, a ovih 5 pevača žene i dalje obožavaju

Ovo su horor klasici Stephena Kinga koje bi svako trebalo da pročita

5 puta kad nas je John Cena prijatno iznenadio pre serije “Peacemaker”

Šta sve možete da pošaljete devojci umesto eksplicitnih fotografija

Kako da sebi postanete najbolji prijatelj

Umetnik Miodrag Stanišić – određen u stilu, raskošan u metodi

Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Hrana i piće

Šta piće koje poručuje vaša simpatija može da vam otkrije o njoj?

1/2

Posao barmena nije da samo toči pivo i sprema koktele. Zapravo, od njega se zahteva da ima određene socijalne sposobnosti, ali i da bude izuzetno komunikativan. Kada radite u baru, u svojoj glavi možete da napravite model ličnosti jer ste stalno u kontaktu sa ljudima koje služite, zbog čega ćete primetiti ponavljanje određenih šablona. Barmeni posle izvesnog vremena rada iza šanka mogu da se pohvale sposobnošću da na osnovu porudžbine procene kakva ga osoba pije.

Ako barmen može da zaključi nešto o nama na osnovu našeg pića – to onda znači da i mi možemo da zaključimo nešto o osobi sa kojom smo na dejtu u zavisnosti od toga koje piće poruči. Hajde da vidimo, šta piće koje pije vaša simpatija može da vam otkrije o njoj/njemu?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Niki | Food Photographer (@nikicutchall)

Osobe koje piju šampanjac

Za pojedine ljude, šampanjac predstavlja piće koje se konzumira samo za vreme proslava. Način na koji se otvara flaša je sam po sebi poseban i ispunjava nas euforijom, zbog čega se ovo piće retko pije u baru. Oni koji biraju da šampanjac piju u kafićima i barovima predstavljaju posebnu vrstu ljudi, za njih svaka situacija može biti proslava, što je veoma lepa odlika. Ako vaša simpatija poruči šampanjac, znajte da ćete piće deliti sa nekim ko je uvek dobro raspoložen.

Martini ne pije samo 007

Ovo piće je deo opšte kulture, jer svi znamo da poručimo dirty martini. Osobe koje piju martini dobro podnose alkohol i, zapravo, uživaju u piću. Za njih je piće pravi gušt. Ali, takve osobe su proračunate i uglavnom mnogo više razmišljaju nego što slede svoja osećanja. Pravi martini koji se ne pravi sa više od 90 mililitara čistog džina je indikator da sedite sa nekim ko je, vrlo verovatno, Jarac u horoskopu. Pravi džin martini je piće za osobe koje piće shvataju veoma ozbiljno, jer, ne zaboravite – Churchill je pio džin martini.

Wannabe TV

Editors choice