Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

hedonism

Vrste tekile koje moraš da probaš

1/2

Tekila nije džentlmensko piće za sofisticiranu gospodu, kao što je vino, nije ni frajersko piće za usamljene kauboje, kao što je viski, tekila je piće za društvene, vesele i zabavne muškarce! Od nje nema mamurluka, a pijanka je bučna i slavljenička – i tekila je sve popularnija. Proizvođači se nadmeću u stvaranju kvalitetnih brendova, zasnovanih na originalnoj recepturi – tekila se pravi od jedna vrste agave (plava agava), koja raste iznad Gvadalahare. Kada agave dostignu zrelost nakon nekoliko godina, njihova srca bogata šećerom, kuvaju se i melju, a ekstrahovani sok fermentira i zatim destiluje. Da bi bila kvalitetna, ne treba da ima dodatke – ne kupujte onu na kojoj je piše 100 posto agava. Piće od srca agave namenjeno je muškarcima sa velikim srcem, a ako se tako osećaš, ovo su neke vrste, koje svakako treba da probaš.

Fortaleza

Za dobijanje ove vrste, agava se melje tradicionalnim kamenim točkom (tahonom), fermentira u malim drvenim posudama i destiluje se u bakarnim destilatorima sa maksimalnom kontrolom kvaliteta. Fortaleza je tekila iz nizije, napravljena od agave koja sazreva duže nego na visoravnima i ima slađi ukus. Svilenkasto glatka, slatka i suptilno začinjena – kao kokosove bombone sa mrvicom cimeta.

tekila 1 Vrste tekile koje moraš da probaš

Casa Noble

I ona se pravi od agave iz nižih predela i ima sertifikat o organskoj proizvodnji – vrhunska, ali ograničena proizvodnja. Punog je kusa, stoji u hrastovoj buradi oko šest nedelja (kraće nego druge), a kao rezultat toga ne poprima ukus vanile i putera, koje piće može da “povuče” od hrastovine, zadržavajući dašak arome tamne čokolade, sa slankastim prizvukom.

Siete Leguas

Pored majstorskog obrađivanja agave, jednog od ključeva čistog, rustičnog ukusa Siete Leguas karakteriše složen postupak proizvodnje – pravi se od mešavine agave drobljene na tradicionalan način i savremenim drobilicama šećerne trske, a od serije do serije njena aroma varira, u zavisnosti od brojnih faktora. Uglavnom, na kraju se dobija uravnotežena kombinacija, koja tu i tamo “vuče” na metvicu, ili bor, zemlju ili cimet, u zavisnosti od mešavine koja se koristila za određenu seriju.

Wannabe TV

Editors choice