Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

hedonism

Vrste tekile koje moraš da probaš

Теquila Таpatio

Tapatio ima bogatu tradiciju proizvodnje i trgovine tekilom, sa početka 19. veka, a karakteristika načina proizvodnje je fermentacija – srca agave lagano fermentiraju zajedno sa ostatkom pulpe, a dobijena osnova se zatim se čuva u čeličnim rezervoarima još šest meseci. Rezultat je bogata, začinjena tekila punog ukusa, jake cvetne arome i biljnog ukusa, savršena za klasične koktele, kao što je Margarita.

Herradura

Herradura proizvodi tekilu od 1870. godine, а 25 miliona agava koje gaji, razvilo se iz originalnih biljaka iz tog vremena. Više nego bilo koji drugi proizvođač Herradura je našla način da održi kvalitet, i da poveća kvantitet proizvodnje. Fermentacija agave traje oko nedelju dana, a ne koristi se kvasac za ubrzavanje, već se proces odvija prirodno. Dobija se ukusna tekila sa šmekom vanile i maslačka.

tekila 2 1 Vrste tekile koje moraš da probaš

Casa Dragones Tequila Joven

Casa Dragones je jedinstvena i po tome što je vodi Bertha Gonzalez Nieves, prva žena koja je dobila status Maestra Tekile, koji daje meksička vlada. Kompanija je razvila složen i savremen postupak višestruke destilacije, kako bi se eliminisala oštra aroma, čime se dobija zadivljujuća aroma i mek ukus. Uz to, piće se pakuje u boce od duvanog stakla, sa ručno označenim nalepnicama – veoma fensi!

Astral

Ime brenda obećava da ćete izlet van sopstvenog tela pod dejstvom ovog napitka, a i ukus mu je božanstven. Tekila Astral pravi se od scra agave pečenih u tradicionalnim kamenim pećnicama i koristi prirodne kvasce za fermentaciju, a odlikuje je uzgoj agave na planinskim padinama, kao i fermentacija srca sa pulpom, dobijajući oštru i snažnu aromu.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice