Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Ako uspeh izostaje – preispitaj svoj odnos prema poslu

Ako uspeh izostaje – preispitaj svoj odnos prema poslu

1/3

Možda je vreme da promeniš posao, iako je to prilično zastrašujuća pomisao na ovim prostorima, gde se smatra uspehom imati i zadržati bilo kakav posao. Ako želiš uspeh, svakako je potrebno da razmišljaš van okvira – i da ne podeležeš ubeđenjima i strahovima koje imaju ostali. Opstati i uspeti mogu da budu različite stvari (i različiti ciljevi), a ako te muči nezadovoljstvo, neispunjenost i misliš da možeš bolje, preispitaj svoj odnos prema poslu i svoje opcije.

Šta je ono što ti oduzima energiju na poslu

Ako si iscrpljen svakodnevnim poslom, trebalo bi da otkriješ o čemu se radi – da li ti je posao dosadio, da li ti nivo energije pada zbog nekih ličnih ili zdravstenih problema ili si jednostavno preopterećen? Možda možeš bolje da preraspodeliš posao, ili da sa nekim kolegom kome lako ide ono što tebi teško pada napraviš dogovor, odnosno da zamenite pripadajuće odgovornosti. Sigurno postoji način da se rasteretiš, odnosno da radiš onaj deo posla koji ti najviše odgovara i najbolje ti ide.

Edukacija

Modernizacija i tehnologija stalno te teraju da pratiš savremene trendove i da budeš u toku, jer ako to ne činiš, ne samo da će te ostali prestići, nego nećeš ni moći da ostaneš na mestu gde jesi, jer će verovatno i potreba za takvim mestom i načinom rada uskoro biti prevaziđena. Svi moramo da učimo i to stalno, makar se radilo samo o osnovnoj (ili naprednoj) upotrebi računara i interneta. Stručno usavršavanje je neophodno, čak i ako ga firma ne organizuje za tebe – budi zainteresovan i uključen, pronađi ono što će unaprediti tvoje znanje i veštine.

uspeh 1 Ako uspeh izostaje – preispitaj svoj odnos prema poslu

Wannabe TV

Editors choice