Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Tajne dobrog + urbanog stila za muškarce koji nemaju mnogo vremena za to

Velike misli o snovima i uspehu Volta Diznija

Načini na koje nesvesno sabotiraš svoju budućnost

Praktični saveti za dugu i stabilnu vezu

Genijalci imaju čudne navike (ali ne vredi vam da ih kopirate)

Genijalci imaju čudne navike (ali ne vredi vam da ih kopirate)

Oni imaju isto objašnjenje – ne gube ni trenutak razmišljajući o tome šta će da obuku, jer to je suviše nebitno pitanje da bi se na njemu zadržavali ili zbog njega imali dileme. Važno je da ono što oblače bude čisto – iako je isto. Dok gomila sveta ulaže svoju kreativnost u kombinovanje detalja, boja i krojeva, kako bi svojim izgledom ostavili utisak i preneli unutrašnju poruku, genijalci poručuju – oblačenje je cirkus, ima toliko važnijih stvari na svetu.

Genijalci vrlo malo spavaju

Veliki umovi poput Nikole Tesle i Leonarda DaVinčija, spavali su nekoliko puta dnevno po dvadesetak minuta, kako bi obnovili energiju i povećali kreativnost. Mnogi drugi genijalci, pisci i kreativnci, ali i uspešni poslovni ljudi spavaju vrlo malo – četiri do pet sati sna je sve što ime je potrebno da se odmore i da zatim čitavog dana budu produktivni. Sve više stručnjaka podržava tezu da nije prirodno spavadi „u komadu“ po osam sati, već da sate spavanje treba rasporediti na ceo dan.

Suština priče o neobičnim navikama je upravo to – shvatanje važnosti otvorenosti uma za sve informacije koje dolaze, spolja i iznutra. Slobodan protok energije omogućava fokus, podiže motivaciju, koncentraciju, kreativnost i produktivnost, a obrazac (čudnih) navika predstavlja okidače za svakoga na njegov sopstveni način – kao kad odgovarajućim redosledom pritisnete dugmad, da bi neka sprava radila.

Ako se uključujete dok dubite na glavi, ili hodate unazad, ili brojite samo bele automobile koji prolaze ulicom ispod vašeg prozora, ili morate imati bose noge, da biste mogli da radite – omogućite to sebi, tako put do mozga i realizacije pronalaze sve one važne stvari koje se još nisu aktivirale u vama.

Brankica Milošević

Wannabe TV

Editors choice