Mudrosti grčkih filozofa

Prepoznaj signale da ona više ne želi da bude sa tobom

Šta ona želi (i ne želi) da čuje u krevetu

Style in action: Outfit za trening

Branimir Brkljač – vreme je za nove priče

Šta devojkama najviše smeta kod muškaraca

Misterije ljudskog organizma

Koje su granice ljudske izdržljivosti

Višeljublje – model emotivnih odnosa ili opasnost za ljubavne veze

Intervju: “Goblini” o nastupu u Beogradu, emocijama i muzičkim legendama

Ako je voliš, ne dozvoli da se pored tebe oseća nesigurno

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Pet vežbi za unapređenje brzine tokom treninga

Paris Brosnan, sin poznatog glumca, započeo modeling karijeru

Svi trendovi koje moraš da ispratiš u 2018.

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Ne vodiš dnevnik

Evo gde je zapisivanje odlično i delotvorno! Dnevnik – u koji ćeš zapisivati svoje fantazije, razmišljanja, nade, ideje, snove, sve što te inspiriše. Iz nekog razloga, oni koji vode dnevnik mnogo su produktivniji, motivisaniji i uspešniji. Vodi dnevnik šest meseci i tvoj život će biti deset puta bolji i smisleniji – samo veruj u ovo i počni!

Zahvalan si

Da, to je još jedna odlična stvar za osnaživanje duha koju možeš prosto da zloupotrebiš i to sasvim nesvesno. Zahvalan si što nisi skitnica i beskućnik, imaš šta da jedeš, imaš prijatelje i ljude koji te vole. Odlično i treba da budeš zahvalan zbog toga. Ali nemoj da se kriješ iza zahvalnosti, zanemarujući činjenicu da ne radiš ono što treba da radiš, da bi postigao ono što želiš da postigneš.

Razmišljaš pozitivno

Pozitivno razmišljanje ne znači da nisi svestan slabosti i grešaka i da izbegavaš da o njima misliš, da nisi svestan najgorih mogućih scenarija i ishoda. Bolje razmišljaj sa malo pesimizma – ovo neće uspeti, ako ne uradim to i to, ako ovde ne pritegnem, ovo ne promenim, ovde se ne angažujem – nego da slepo veruješ da će sve ići glatko. Jer prepreka uvek ima, to je realno. A ako si na silu optimista, pući ćeš pred njima i odustaćeš, umesto da tada upotrebiš snagu pozitivnog mišljenja i kažeš sebi „dobro, ovo sam mogao da očekujem, to je lekcija i sada treba da učinim sve što mogu da stvari popravim i postavim kako treba i da ne ponavljam grešku“.

#LLS#luxurylifestyle

A post shared by classic men's fashion (@classic_men_lifestyle) on

Kopiraš navike uspešnih ljudi

„Fake it, until you make it“ radi ponekad. Ali samo rutina koju sprovodiš onako kako to čine uspešni, neće te učiniti uspešnim. Možda ćeš biti bolje organizovan, imati zdravije navike i funkcionalniju dnevnu strukuturu, ali sadržaj ne možeš da isfoliraš. Potrebno je ono istinsko u tebi, plus sve ostalo.

Misliš da si pametan

Sigurno jesi. Ali ne dozvoli da te to zaslepi. Pametni ljudi ponekad teže originalnosti i improvizaciji tamo gde samo treba da slede pravila, ističu se kroz ispade tamo gde treba da ostanu tihi i neprimetni, izmišljaju toplu vodu i točak, umesto da ih upotrebe. Budi mudar, to je mnogo više nego biti samo pametan.

Brankica Milošević

 

Wannabe TV

Editors choice