24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Greške koje treba da izbegneš na prvom sastanku

Kakvi se muškarci sviđaju savremenim curama

Najvažnije lekcije o seksu (koje nećeš naučiti sam)

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Kako radi mozak: Ne umara se i sve shvata ozbiljno

Dejvid Bekam lansira novi brend za negu muškaraca: House 99

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Savršena zimska nega brade

Kako da probudiš alfa mužjaka u sebi

3 frizure za muškarce koje će uvek biti IN

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

Najstilizovaniji filmski likovi svih vremena

Zanimljiva istraživanja: Šta više volimo, seks ili novac?

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Ne vodiš dnevnik

Evo gde je zapisivanje odlično i delotvorno! Dnevnik – u koji ćeš zapisivati svoje fantazije, razmišljanja, nade, ideje, snove, sve što te inspiriše. Iz nekog razloga, oni koji vode dnevnik mnogo su produktivniji, motivisaniji i uspešniji. Vodi dnevnik šest meseci i tvoj život će biti deset puta bolji i smisleniji – samo veruj u ovo i počni!

Zahvalan si

Da, to je još jedna odlična stvar za osnaživanje duha koju možeš prosto da zloupotrebiš i to sasvim nesvesno. Zahvalan si što nisi skitnica i beskućnik, imaš šta da jedeš, imaš prijatelje i ljude koji te vole. Odlično i treba da budeš zahvalan zbog toga. Ali nemoj da se kriješ iza zahvalnosti, zanemarujući činjenicu da ne radiš ono što treba da radiš, da bi postigao ono što želiš da postigneš.

Razmišljaš pozitivno

Pozitivno razmišljanje ne znači da nisi svestan slabosti i grešaka i da izbegavaš da o njima misliš, da nisi svestan najgorih mogućih scenarija i ishoda. Bolje razmišljaj sa malo pesimizma – ovo neće uspeti, ako ne uradim to i to, ako ovde ne pritegnem, ovo ne promenim, ovde se ne angažujem – nego da slepo veruješ da će sve ići glatko. Jer prepreka uvek ima, to je realno. A ako si na silu optimista, pući ćeš pred njima i odustaćeš, umesto da tada upotrebiš snagu pozitivnog mišljenja i kažeš sebi „dobro, ovo sam mogao da očekujem, to je lekcija i sada treba da učinim sve što mogu da stvari popravim i postavim kako treba i da ne ponavljam grešku“.

View this post on Instagram

#LLS#luxurylifestyle

A post shared by classic men's fashion (@classic_men_lifestyle) on

Kopiraš navike uspešnih ljudi

„Fake it, until you make it“ radi ponekad. Ali samo rutina koju sprovodiš onako kako to čine uspešni, neće te učiniti uspešnim. Možda ćeš biti bolje organizovan, imati zdravije navike i funkcionalniju dnevnu strukuturu, ali sadržaj ne možeš da isfoliraš. Potrebno je ono istinsko u tebi, plus sve ostalo.

Misliš da si pametan

Sigurno jesi. Ali ne dozvoli da te to zaslepi. Pametni ljudi ponekad teže originalnosti i improvizaciji tamo gde samo treba da slede pravila, ističu se kroz ispade tamo gde treba da ostanu tihi i neprimetni, izmišljaju toplu vodu i točak, umesto da ih upotrebe. Budi mudar, to je mnogo više nego biti samo pametan.

Brankica Milošević

 

Wannabe TV

Editors choice