Kratki stilski saveti za muškarce

“Tajne” koje Facebook zna o svakom svom korisniku

Kineski zid polako nestaje

Modna pravila koja bi trebalo redovno da kršiš

Da li je ipak bolje biti muževan nego dobar momak?

Workout with models: Vežbe uz koje možeš lako da održiš zategnuto telo (VIDEO)

Da li si čuo za TABATA trening?

Kako da nosiš trendove 90-ih?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Naučnici upozoravaju – manje od osam sati sna nas ubija

Tvoj posao šteti tvojoj koži – evo i kako

Kako da odabereš savršen oblik naočara za sebe?

Neverovatne ilustracije koje dokazuju da živimo u “ludom” svetu

Ovi poznati filmski likovi nastali su po uzoru na stvarne ličnosti

Zapanjujući zakoni privlačnosti za koje nisi znao

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Greške koje praviš tražeći smisao u svom životu

Ne vodiš dnevnik

Evo gde je zapisivanje odlično i delotvorno! Dnevnik – u koji ćeš zapisivati svoje fantazije, razmišljanja, nade, ideje, snove, sve što te inspiriše. Iz nekog razloga, oni koji vode dnevnik mnogo su produktivniji, motivisaniji i uspešniji. Vodi dnevnik šest meseci i tvoj život će biti deset puta bolji i smisleniji – samo veruj u ovo i počni!

Zahvalan si

Da, to je još jedna odlična stvar za osnaživanje duha koju možeš prosto da zloupotrebiš i to sasvim nesvesno. Zahvalan si što nisi skitnica i beskućnik, imaš šta da jedeš, imaš prijatelje i ljude koji te vole. Odlično i treba da budeš zahvalan zbog toga. Ali nemoj da se kriješ iza zahvalnosti, zanemarujući činjenicu da ne radiš ono što treba da radiš, da bi postigao ono što želiš da postigneš.

Razmišljaš pozitivno

Pozitivno razmišljanje ne znači da nisi svestan slabosti i grešaka i da izbegavaš da o njima misliš, da nisi svestan najgorih mogućih scenarija i ishoda. Bolje razmišljaj sa malo pesimizma – ovo neće uspeti, ako ne uradim to i to, ako ovde ne pritegnem, ovo ne promenim, ovde se ne angažujem – nego da slepo veruješ da će sve ići glatko. Jer prepreka uvek ima, to je realno. A ako si na silu optimista, pući ćeš pred njima i odustaćeš, umesto da tada upotrebiš snagu pozitivnog mišljenja i kažeš sebi „dobro, ovo sam mogao da očekujem, to je lekcija i sada treba da učinim sve što mogu da stvari popravim i postavim kako treba i da ne ponavljam grešku“.

#LLS#luxurylifestyle

A post shared by classic men's fashion (@classic_men_lifestyle) on

Kopiraš navike uspešnih ljudi

„Fake it, until you make it“ radi ponekad. Ali samo rutina koju sprovodiš onako kako to čine uspešni, neće te učiniti uspešnim. Možda ćeš biti bolje organizovan, imati zdravije navike i funkcionalniju dnevnu strukuturu, ali sadržaj ne možeš da isfoliraš. Potrebno je ono istinsko u tebi, plus sve ostalo.

Misliš da si pametan

Sigurno jesi. Ali ne dozvoli da te to zaslepi. Pametni ljudi ponekad teže originalnosti i improvizaciji tamo gde samo treba da slede pravila, ističu se kroz ispade tamo gde treba da ostanu tihi i neprimetni, izmišljaju toplu vodu i točak, umesto da ih upotrebe. Budi mudar, to je mnogo više nego biti samo pametan.

Brankica Milošević

 

Wannabe TV

Editors choice