6 boja koje treba da dodaš svojim jesenjim autfitima

#FashionInspo: Slojevite kombinacije za jesen

Najneobičnija zanimanja u istoriji

Tipovi žena sa kojima ne želiš da završiš u ozbiljnoj vezi

Trendi kul jakne za jesenju sezonu

Odlične Halloween maske za muškarce

Šta sve jesu i nisu bili samuraji

Intervju: Dalibor Andonov Gru

Nega kože lica u jesenjem periodu

7 aksesoara koje svaki muškarac mora da poseduje

Šta se dogodilo sa životinjama koje su putovale u svemir?

Muške osobine koje će privući svaku devojku

Modeli džempera koji su ti potrebni za sezonu jesen/zima

Šta muči muškarce, a ne usuđuju se da traže

Jesenji odevni komadi koji će ti biti najpotrebniji u narednom periodu

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

Intervju: Nikola Milović, autor bloga “Miles To Walk”

1/3

Ako ste u potrazi za magičnim mestom na koje ćete pobeći od svakodnevice koja vas guši i opterećuje, posetite blog “Miles To Walk”. Autor ovog kreativnog kutka, Nikola Milović trudi se da najlepše i najzanimljivije trenutke sa svojih putovanja, kako po Beogradu i Srbiji, tako i po svetu, podeli sa vama na drugačiji način, povezujući sve utiske i emocije u jednu celinu koja inspiriše. Za naš magazin Nikola otkriva koja je veza između organizacije događaja kojom se bavi u poznatom beogradskom hotelu Square Nine i pisanja, zašto je za temu bloga odabrao baš putovanja, ali i objašnjava zašto veruje da se u životu ništa ne dešava slučajno.

WANNABE MAN: Radite kao menadžer marketinga i prodaje u luksuznom beogradskom hotelu Square Nine. Šta ovaj hotel izdvaja u odnosu na ostale u kojima ste radili?

NIKOLA MILOVIĆ: Square Nine hotel Beograd se u mnogo čemu razlikuje od ostalih hotela u gradu pa i od hotela u kojima sam do sada radio. Nije u pitanju komparacija sadržaja, benefita, potpuno besprekornog i profesionalnog okruženja za poslovne goste koje nudi IN Hotel, potpune tradicije i duha starih vremena koje nudi Hotel Moskva. Square Nine hotel je simbioza upravo besprekorne usluge sa dušom, sam koncept nam omogućava potpunu posvećenost i orijentaciju ka gostu, ka njegovim potrebama, navikama, personalizacija do krajnje instance. To je nešto što me iznova raduje, mogućnost da zajedno kao mali tim izmaštamo krajnje individualizovan pristup prilagođen gostu sa imenom i prezimenom, ne brojem sobe ili pasoša.

nikola 1 Intervju: Nikola Milović, autor bloga Miles To Walk

Na ovoj poziciji ste prošle godine proglašeni za menadžera godine. Koliko je ovo priznanje doprinelo vašem daljem radu i motivaciji?

Kada takvim priznanjem završiš prvu godinu u novoj sredini, kada ono dođe u potpuno anonimnom izboru od kolega na menadžerskim pozicijama, znači mi puno jer upravo odražava činjenicu da su prepoznali nešto što se ističe u odnosu prema radu, međuljudskim odnosima, timskom duhu, odnosu sa klijentima. Da, puni mi baterije da nastavim daljem istim putem i napredujem na profesionalnom nivou a unapredim iskustvo svakog klijenta koji kroči u naš hotel. Znam da iza mene stoji čitav tim dragih lica sa kojima sarađujem na dnevnom nivou, delimo sve zajedno, ovo je lep ali zahtevan posao, daje mi sigurnost koja mi je potrebna, čak mogu da kažem, bez preterivanja, da zajedno činimo malu porodicu, i to se oseća, to se prepoznaje.

Od prošle godine ste i autor bloga “Miles To Walk”. Postoji li veza između pisanja i organizovanja događaja čime se bavite u Square Nine-u?

Osnovna veza je upravo srednje ime obe moje pasije, a to je KREATIVNOST. Oba moja puta doživljam kao priliku da ispoljim energiju iz dubine duše i srca, da skrenem pažnju, ljudima nabacim osmeh, zaintrigiram ih, rešim im problem, realizujem želju, bilo da je to predlog gde provesti vikend van grada na najbolji mogući način ili kako napraviti događaj za pamćenje koji ne liči ni na jedan drugi koji je potpuno i samo vaš.

nikola 3 Intervju: Nikola Milović, autor bloga Miles To Walk

Wannabe TV

Editors choice