Privatnom životu

Naravno, ovo ne znači da je zabranjeno neformalno ćaskanje, ali kolege ne treba daviti o porodičnim problemima, svađama sa partnerom i slično. Takpđe, zaboravi  na mačo priče iz bara i nikada se ne hvali seksualnim umećima, ljubavnim podvizima, izlascima i pijanim noćima. 

Vezama

Istina je da svaki čovek teško skriva emocije kada je nesrećan, u problemu i kada ga srce boli, ali ako i imaš neki ljubavni problem, o njemu mnogo ne detaljiši previše. Dovoljno je samo reći da kod kuće imaš sitnih problema ili da je u pitanju standardna sikiracija. Nađi neki uopšten izgovor i zaustavite dalju priču. Takođe, niko nema savršenu porodicu. Nezgode, svađe i nesuglasice su normalna stvar i normalno je da to utiče na tebe, pa često i na tvoj posao.

radno mesto O ovim stvarima NIKADA ne pričaj na poslu

Prošlosti

Odrasle i formirane osobe ne vuku za sobom terete prošlosti na posao. O sitnim nestašlucima iz mladalačkih dana ne govori pred kolegama. Oni te neće gledati u svetlu tinejdžerskih dana već će na te postupke gledati kao da si ih uradio sada. Da li si ti možda imao neugodnosti na poslu zbog nečaga što si otkrio kolegama o sebi?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: pngimg.com, everydaylife.globalpost.com, grassroots.org

Comments