Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

Ove osobine poseduje USPEŠAN muškarac

Ove osobine poseduje USPEŠAN muškarac

1/2

Da bi bio uspešan muškarac, neke osobine prosto treba da imaš. Verovatno si i sam primetio da najbolji među najboljima imaju mnogo toga zajedničkog što tebi možda nedostaje, zato – odmah saznaj na čemu bi naročito trebalo da radiš ukoliko želiš da nadmašiš samog sebe.

Uspešan čovek je čovek od akcije

Gde si video nekoga da je ostvario uspeh sedeći skrštenih ruku? O tome ti pričamo. Moraš se pokrenuti, moraš doneti odluku i u skladu sa tim – delati. Osim toga, rizikuj! Ukoliko misliš da će se neki trud isplatiti, ne libi se da ostvariš svoj cilj, šta god da kaže okolina. Bitno je da uvek ideš napred.

Uspešan čovek ima samopouzdanja

Sa samopouzdanjem se ili rodiš ili ne. Neki muškarci su tako harizmatični i bukvalno su rođene vođe. Neki ne. Ali, šta je tu je. Možeš naučiti da budeš samouveren, samo je potrebno da najpre otkriješ koji su tvoji aduti i u kom pravcu želiš da se razvijaš. Kada si svestan sebe i svojih mogućnosti, neće ti biti teško da se istakneš i zablistaš. Daj sebi vremena.

Uspešan čovek je okružen najboljim ljudima

Zapravo, ljudima iz svoje branše i ljudima koji mu mogu dati “vetar u leđa”. Ljudi koji rade i misle slično kao i ti mogu ti biti najveća pomoć i podrška na putu ka uspehu. Naravno, ukoliko je reč o dobrim i kvalitetnim ljudima. Starije i iskusnije kolege ti mogu preneti svoja iskustva na putu ka uspehu i zajedno možete postići velike stvari.

Uspešan čovek zna koje su njegove strasti

Zapravo, u tome i jeste ključ uspeha. Moraš znati šta te “vozi” i tome se posvetiti maksimalno. Put do uspeha nikada nije jednostavan i lagan, ali ako si rešen da istraješ – tron je tvoj. I naravno, uvek je lakše da radiš ono što voliš. Jer u tom slučaju to nije posao, već uživanje.

uspesan muskarac 2 Ove osobine poseduje USPEŠAN muškarac

Wannabe TV

Editors choice