Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Karijera i biznis

Pet osoba od kojih pametan čovek ima šta da nauči

1/3

I to su osobe koje najveći broj ljudi ima stalno u najbližem okruženju i koje obično uzimamo zdravo za gotovo, doživljavajući ih kroz jednu određenu ulogu koju imaju u našem životu. Ovih pet osoba angažuje sva naša osećanja, ali kad se ona pomešaju u krugu rezervisanom samo za odanost majci ili prijateljstvo, ili negodovanje u odnosu na pretpostavljenog, mi se zbunimo i dezorijentišemo. Upravo je to trenutak kada možemo da naučimo mnogo toga odjednom i da proširimo percepciju.

Majka

Majka je neprikosnovena figura u životu svakog deteta, ali koliko ćemo ostati dete u odnosu na majku, zavisi od toga koliko je majka bila u stanju da nas pusti ili koliko smo uspeli da se otmemo. Imaćemo mnogo više posla ako smo morali da se otimamo, jer ćemo se boriti sa ogorčenjem, a možda i sa mržnjom, koju ne bi trebalo da osećamo prema majci. Izborićemo se, ako smo pametni, jer to je jedna od bolnijih i vrednijih životnih lekcija. A izborili smo se kad posle svega shvatimo da volimo majku, zato što je tako prirodno. Deca vole svoje majke bezuslovno i obrnuto ne važi. Utoliko ćemo više ceniti majku koja je imala snage i mudrosti i dovoljno sopstvenog životnog zadovoljstva, da podstiče našu samostalnost, da nas ne guši brigom i ne ugrožava sebičnošću. Majke nisu svetice, one su osobe, koje upoznamo tek kad u sebi prestanemo da budemo dete.

mama i sin  Pet osoba od kojih pametan čovek ima šta da nauči

Wannabe TV

Editors choice