Da li si dovoljno zreo za vezu?

Vežbe u kancelariji za one koji celog dana sede

Klasični odevni komadi koji bi trebalo da budu u ormaru svakog muškarca ovog proleća

Jednostavne kombinacije koje možeš nositi svakog dana

Filmovi koje kritika nije volela, ali Oskar jeste

Ljubav najčešće uopšte nije ono što očekuješ

Trening sa tegovima je bolji od kardio treninga – evo i zašto

6 stvari koje te sprečavaju da smršaš u 20, 30 i 40 godina

5 navika koje će “bustovati” tvoju životnu energiju

Stvari koje razumeju samo dobri ljudi sa opakim šefovima

7 “svežih” stilskih ideja za minimaliste

Ako je voliš, onda je drugačije tretiraš u krevetu – da li je to diskriminacija?

Izvodljive maštarije: Pomerite granice u seksu

24h u životu svakog muškarca

Od bogatstva do prosjačkog štapa i nazad – poznati muzičari gubitnici

Provereni principi uspeha

Provereni principi uspeha

1/2

Biti ambiciozan i znati šta hoćeš je neophodno, ali nije dovoljno. Treba učiti od najboljih i usvojiti neke principe uspeha, kojima se oni rukovode. To su dobre navike, dobri stavovi, zdrav život i vredan rad. Većina principa za postizanje uspeha koje je zastupao i praktikovao Stiv Džobs, uključuje optimizam, pozitivna očekivanja, okrenutost ka budućnosti (a ne ka prošlosti), odbacivanje straha od neuspeha (ali i od uspeha).

U priči većine uspešnih osoba o tome kako su postigle uspeh, nalazi se stavka o slučajnosti – desilo se da “nagaze” na nešto što ih zainteresuje, zaokupi svu njihovu pažnju, a onda jedna stvar vodi drugoj, kao i o riziku – nikada nisu bili sigurni da imaju sve pod kontrolom i nisu čekali da se sve kockice slože, nego su skupljali hrabrost i upuštali se u poduhvate, iako se nisu osećali sasvim spremno.

Slavni NBA košarkaš Kobi Brajant, kao i Arijana Hafington, glavna urednica i suosnivač elektronskog medija Hafington, slažu se u tome da je za produktivnost apsolutno od ključnog značaja odmor i dobar san. Dakle, rad i samo rad neće doneti rezultate, ako nije u balansu sa odmorom, opuštanjem i relaksacijom.

Takođe, uspešni vam otkrivaju jednu tajnu – ako želite da budete glavni, onaj koji ima odgovore koje svi žele da čuju i kojoj se svi obraćaju, onda postanite nezamenljivi.

Takođe, redovno se tuširajte, budite uredeni i negujte stil – vaš izgled je vaš brend, a to ne mora da znači skupa odela i uštogljenost. Pojednostavite stvari – oblačite uvek isto i imajte nekoliko pari istih pantalona, majica, dukserica – tako ćete izgledati prepoznatljivo, nećete ni trenutak vremena gubiti na razmišljanje o tome šta da obučete, a bićete uvek uredni.

Wannabe TV

Editors choice