Ceo svet je primetio kad se John Cena pojavio kao profesionalni rvač ranih dvehiljaditih godina. Kao WWE zvezda, Cena je od starta jasno stavio do znanja da ima ličnost koja može biti zastupljena i u drugim medijima. Nakon što je izveo nekoliko rep singlova za WWE kompilacije, objavio je i svoj prvi rep album 2005. godine, koji je ubrzo okarakterisan kao platinasti. Cena je voljen i zbog predanog rada u fondaciji Make-A-Wish gde trenutno drži rekord u najviše ostvarenih želja. Prošle godine smo ga zapazili kao Peacemakera u akcionom superherojskom filmu The Suicide Squad Jamesa Gunna. Lik, koji je deo DCEU sveta, pokazao se popularnim, pa smo dobili i HBO Max seriju Peacemaker, koja je s emitovanjem prve sezone završila prošle sedmice.

Ukratko, Peacemaker se priključuje Black Ops timu sačinjenog od bivših članova tajne organizacije Amande Waller. Hit serija je dobila pohvale kritike i gledalaca (ako ništa zbog uvodne koreografisane špice koju smo svaki put gledali od početka do kraja), a Cena se pokazao kao obećavajući leading man. Zato, ovom prilikom se podsećamo njegovih ranijih uloga u kojima je, takođe, pokazao zašto rado gledamo njegova ostvarenja…

Pazuzu – Sisters

U skoro svakoj Ceninoj ulozi preovlađuju komični elementi, a upravo kroz zabavna ostvarenja je i započeo filmsku karijeru. Ako se vratimo u 2015. godinu, setićemo se njegove urnebesne role dilera droge Pazuzua, koji se pojavljuje na žurci sestara (Tina Fey i Amy Poehler) kako bi obavio “posao” sa Daveom (John Leguziamo). Iako je njegovo vreme pred kamerama veoma ograničeno, Cena uspeva da se istakne među više vrsnih komičara koji vladaju američkim TV ekranima poslednje tri decenije.

Ferdinand – Ferdinand

Ako niste znali, John Cena je pozajmio glas voljenom biku Ferdinandu u istoimenom animiranom ostvarenju iz 2017. godine. Radnja je zasnovana na događajima iz knjige za decu The Story of Ferdinand iz 1936, a prati nežnog, nekonfliktnog bika koji ne želi da ode na koridu sve dok ga na to ne prisile. Služeći se svojim glumačkim i glasovnim talentima, John Cena uspeva da za sva vremena oživi voljenog protagonistu plemenitog srca.

Mitch – Blockers

Ovo mu je bila prva glavna uloga u hit komediji, a tumačio je Mitcha, strogog oca koji očajnički pokušava da spreči ćerku Kaylu da izgubi nevinost na maturskoj večeri. Film sa ovakvom premisom je lako mogao postati bezvezan, ali Cena i Leslie Mann uspevaju da ga od potencijalno degutantnog pretvore u nežnog – i to instant. Na kraju su deca ta koja daju lekcije svojim roditeljima, koji se, zapravo, plaše brzog odrastanja svoje dece, a svako dete (i roditelj) se sa ovim može poistovetiti.

Comments