U zimskom periodu najviše volimo vreme da provodimo u toplini svojih domova, a šta bolje raditi u tim situacijama od gledanja aktuelnih filmova i serija. Gledanje serija je takođe savršena aktivnost za vas i vašu partnerku zajedno, pa tako može vaša “stvar” da bude zajedničko gledanje novih Netflix i HBO ostvarenje, epizoda i nestrpljivo iščekivanje sledećih sezona. Ukoliko vam sve ovo zvuči kao dobra ideja, ali i dalje vam fali inspiracija za to šta biste konkretno gledali, u nastavku teksta vam predstavljamo nekoliko serija koje su trenutno aktuelne i koje ćete sigurno poželeti da pogledate!

The Undoing 

Ova nova serija na platformi HBO ubrzo je stekla veliki broj fanova, a ako ste do sada već pogledali čuvenu seriju “Big Little Lies” – verujemo da će vam se dopasti. Glavne uloge u seriji pripale su poznatim glumačkim licima – Nicole Kidman i Hugh Grantu, od kojih Nicole igra uspešnu terapeutkinju koja izdaje svoju prvu knjigu. U tom trenutku, njen život počinje u potpunosti da se menja.

The Queen’s Gambit

Netflixova nova hit serija “The Queen’s Gambit” već ima svoju armiju vernih fanova koji nestrpljivo čekaju vesti o tome da li će ili neće biti druge sezone, a ako je do sada niste pogledali – eto savršene prilike. Glavnu ulogu mlade i izvanredno talentovane šahistkinje Beth igra glumica Anya-Taylor Joy, a serija prati njen put ka vrhu sveta šaha i njenu zavisnost od lekova i traume iz detinjstva koje je prate i sputavaju u postizanju ciljeva.

Comments