Na sajtu Vulkan izdavaštva i u knjižarama Vulkan širom Srbije u prodaji je debitantski roman Eli Konvej, Argajl, beskompromisni špijunski triler stare škole o kome se priča.

Argajl 1000x1000px Poklanjamo 3 knjige Argajl, špijunski triler koji je inspirisao istoimeni film sa Henrijem Kavilom

San jednog ruskog magnata pokrenuo je lanac događaja koji će svet dovesti na ivicu haosa. Njegova namera je da se dočepa nacističkog blaga, osmog svetskog čuda skrivenog u dalekim planinama jugozapadne Poljske. U središtu priče je mladi zgodni poliglota Argajl, briljantan u borilačkim veštinama, koji će privući pažnju CIA. Oni znaju sve o njegovoj mračnoj prošlosti, ali uvereni su u to da je baš takav podoban da se bori protiv jednog od najopakijih moćnika na svetu.

„Odličan akcioni triler.“ (Dejli telegraf)

„Akcija ne posustaje ni na trenutak.“ (Dejli mejl)

„Vraški zabavna priča.“ (Gardijan)

Neodoljiva pripovest o odmetnutom agentu koji dolazi izdaleka da bi spasao svet poslužila je kao inspiracija za snimanje fantastičnog akcionog blokbastera sa izvanrednom glumačkom ekipom, uključujući Henrija Kavila, Brajs Dalas Hauard, Samjuela L. Džeksona, Džona Sinu, koji je u domaće bioskope stigao 1. februara. 

Roman je za film adaptirao reditelj Metju Von, nazvavši ga „najneverovatnijom i najoriginalnijom špijunskom franšizom od Ijana Fleminga“.

Svetska špijunska senzacija Argajl dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, a ovom prilikom – u saradnji sa Vulkan izdavaštvom, organizovali smo i GIVEAWAY u kojem možete da dobijete 3 knjige Argajl Eli Konvej! U nastavku pronađite Instagram post u kojem se nalaze svi detalji prijave:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WMAN (@wmanmagazine)

Comments