U okviru Međunarodnog sajma knjiga 2023 na beogradskom Sajmu u Hali 2A, na štandu 2209 izdavačke kuće „Akademska misao“, biće održane promocije 4. izdanja knjige „Beograd novog doba“ (24. oktobra u 17č)  i 3. izdanja knjige „Beograd novog doba 2“ (26. oktobra u 17č) autora Dejana Voštića.

Poklanjamo prvi i drugi deo knjige Beograd novog doba Dejana Vostica Poklanjamo prvi i drugi deo knjige Beograd novog doba Dejana Voštića

Knjige „Beograd novog doba“ i „Beograd novog doba 2“ predstavljaju priče iz beogradske svakodnevice posvećene običnim ljudima njihovoj veri, dobroti i hrabrosti. Slojevitim temama autor prikazuje život u Beogradu iz osamdesetih i devedestih godina prošlog veka, praveći paralelu sa životom u savremenom dobu. Knjige promišljaju i o trajnim vrednostima, kao što su ljubav, prijateljstvo, nada, vera, religija, ali i o razočaranjima, strahovima, predrasudama i svemu onome što prati život čoveka današnjice, razapetog između izazova savremenog doba i onoga što on zaista jeste ili bi hteo da bude.

U interaktivnom razgovoru sa autorom o temama iz knjige, o Beogradu i u neformalnoj atmosferi, posetioci će moći će da uživaju svim čulima i u novoj rakiji poznatog srpskog brenda.

Ovom prilikom, organizovali smo i GIVEAWAY u kojem možete da dobijete knjige Beograd novog doba i Beograd novog doba 2! U nastavku pronađite Instagram post u kojem se nalaze svi detalji prijave:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WMAN (@wmanmagazine)

Comments