Izdavačka kuća iz Beograda, System Comics je na Sajmu knjiga predstavila novo izdanje – prvi broj iz strip serijala BRZRKR – Rat bez kraja, čovek bez granica, čiji je tvorac i koscenarista poznati holivudski glumac Keanu Reeves. U pitanju je strip serijal u 12 nastavaka. 

BRZRKR novi strip serijal Keanua Reevesa osvaja svet 5 BRZRKR   novi strip serijal Keanua Reevesa osvaja svet

Čovek poznat kao B. napola je smrtnik, napola bog, proklet i prinuđen na nasilje. Nakon što je vekovima lutao svetom, B. je možda konačno pronašao utočište – rad za vladu SAD, za koju se bori u bitkama previše opasnim i previše nasilnim za bilo koga drugog. U zamenu za to, B. će dobiti jedino što želi – istinu o svom beskrajnom, krvlju natopljenom životu… i kako da ga okonča.

BRZRKR novi strip serijal Keanua Reevesa osvaja svet 1 BRZRKR   novi strip serijal Keanua Reevesa osvaja svet

Keanu Reeves, glumac poznat po filmovima John Wick i Matrix je debitovao u pisanju strip scenarija zajedno sa koscenaristom Njujork Tajmsove liste bestselera, Mattom Kindtom (Folklords, Grass Kings) i poznatim crtačem Ronom Garneyem (Wolverine, Captain America) u surovo nasilnom novom serijalu o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove. BRZRKR je najskuplji strip ikada na Kikstarter platformi, ali i najprodavaniji originalni strip  serijal u poslednjih 25 godina. Strip je objavljen početkom septmbra i za samo tri dana prodat u 650.000 primeraka. 

BRZRKR novi strip serijal Keanua Reevesa osvaja svet 2 BRZRKR   novi strip serijal Keanua Reevesa osvaja svet

 

BRZRKR System comics BRZRKR   novi strip serijal Keanua Reevesa osvaja svet

“Stvaranje i učestvovanje u pisanju stripa BRZRKR bilo je jako uzbudljivo iskustvo, budući da obožavam stripove još od detinjstva. Stripovi su imali značajan umetnilki uticaj tokom cele moje karijere”, kaže Keanu Reeves.

Comments