“Daleko smo od Budimpešte!”, čuvena je rečenica Clinta Bartona (Hawkeye) dok kroz leti kroz svemir sa Natashom Romanoff (Black Widow) u najuspešnijem filmu svih vremena: Avengers: Endgame (2019). I, zaista, Clint je danas daleko od Budimpešte – kako fizički tako i u mislima; od plaćenog ubice doguravši do superheroja i privrženog oca. Sada, Četvrta faza Marvelovog univerzuma upoznaje nas sa raznim novim herojima, pa će se to desiti i u predstojećoj seriji Hawkeye, jer će se, pored Jeremyja Rennera kao Clinta Bartona, pojaviti i Hailee Steinfeld kao Kate Bishop – nova Hawkeye.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hawkeye (@hawkeyeseries)

Naime, Clint će Kate podučavati tehnikama koje su ga toliko puta dosad spasile od sigurne smrti. Pored Kateinog razojnog puta kao nove mlade superheroine, serija Hawkeye će istraživati i Clintovo vreme kao antiheroja Ronina u toku pet godina između nestanka polovine bića iz celog univerzuma, pa do njihovog povratka. Njima će se priključiti još novih likova, pa izgleda da će Hawkeye biti svojevrsno zabavno putovanje voljenog strelca. Seriju su kreirali Jonathan Igla (Mad Men) i Rhys Thomas (Documentary Now!), dok duo Bert i Bertie (Troop Zero) potpisuje režiju. Ipak, predstavljamo vam još informacija o dugoiščekivanoj Marvel seriji koje sigurno želite da znate…

Koji je datum premijere?

Premijera je zakazana za 24. novembar 2021. godine na striming platfromi Disney+. Ovo znači da će serija biti dostupna nakon Marvelovog filma Eternals (4. novembar), a pre Spider-Man: No Way Home (decembar 2021).

Da li je objavljen trejler?

Jeste. U trejleru kojim nas je Marvel Studios počastio 13. septembra, upoznali smo se sa Kate Bishop; tizovani smo mini-prikazom mjuzikla Captaina Americe, ali smo dobili i duži nagoveštaj božićne MCU avanture Clintovog Hawkeyea. Ipak nam serija stiže pred praznike. Pogledajte trejler: 

Comments