Prvu subotu ovog leta, 22. jun, obeležiće Red Bull SoundClash na kome će Marija Šerifović i Relja odmeriti svoje vokalne snage i to u specijalnom 360 muzičkom ringu!

5 dana post 1 Relja vs Marija: Još 5 dana do najvećeg muzičko vizuelnog spektakla godine!

Publiku ne očekuje samo muzički spektakl, već i vizuelni. Marija i Relja sukobiće se u pravoj areni – plava i crvena bina nalaziće se direktno jedna preko puta druge, a okruživaće ih LED ekrani, praveći takozvani 360 efekat i vizuelni spektakl za pamćenje!

Publika će se nalaziti u samom epicentru dešavanja, između obe bine i imaće ključnu ulogu – da svojim navijanjem, aplauzom i vriskom odredi pobednika ovog okršaja!

Marija i Relja nastupiće u pet rundi, a nakon svake runde, specijalni mikrofon meriće koji artist je dobio bolji i jači aplauz. Rezultat se beleži sve do finalne runde kada saznajemo pobednika ovog duela.

Ulaznica za ovaj muzički događaj koji će zasigurno obeležiti leto i podgrejati letnju atmosferu gotovo da nema, zato požurite i nabavite ih na vreme putem Cooltix.rs platforme i na svim Tickets.rs prodajnim mestima. 

Bilo da si #teammarija ili #teamrelja, ne propusti priliku da podržiš svog favorita i budeš deo najvećeg muzičkog okršaja na Balkanu!

Sve informacije o Red Bull SoundClashu dostupne su na sajtu RedBull, kao i na Instagram i TikTok profilima.

Pripremi se za nezaboravno muzičko iskustvo koje će se dugo prepričavati!

Comments