Netflix je otkrio da će druga sezona divlje i haotične dokumentarne serije Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, pod jednostavnim nazivom Tiger King 2, premijerno biti prikazana na striming servisu kasnije ove godine. Prema njihovom zvaničnom saopštenju, druga sezona serije koja je stekla ogromnu svetsku popularnost, prikazaće još više haosa i ludila nego što smo videli u prvoj sezoni.

Iako nam je dato veoma malo informacija čime će se baviti Tiger King 2, ponovo ćemo videti Carol Baskins, Jeffa Lowea i Joea Exotica. U prvoj sezoni smo pratili Exotica i njegov kontroverzni metod nege i brige o tigrovima. Baskins, aktivistkinja i borkinja za prava životinja, takođe se brine o tigrovima, planirala je da ugasi Exoticov “cirkus”, što je dovelo do dalje kontroverze u pogledu njenog supruga Dona Lewisa i njegovog nestanka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pop Culture Ogre (@popcultureogre)


Originalna sezona je otvorila razne diskusije među fanovima, pa nije iznenađenje što popularna dokumentarna serija nastavlja sa emitovanjem, obećavajući još više meteža. Joe Exotic trenutno služi dvadesetdvogodišnju kaznu u zatvoru jer je angažovao plaćenog ubicu da ubije Bakinsovu. U kaznu su uključeni i njegovi prekršaji Lacey Act i Endangered Species Act.

Eric Goode i Rebecca Chaiklin se vraćaju kao reditelji. Najava za Tiger King 2 obelodanjena je kad je Netflix otkrio svoj plan za dokumentarne serije i filmove po istinitom događaju, a koji će premijeru dočekati početkom 2022. godine. Pojedina od ovih ostvarenja su The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, The Tinder Swindler, Trust No One: The Hunt for the Crypto King i Bad Vegan.

Comments