Ako želite svoj dom da opremite po poslednjoj modi, onda vam je potreban trendi kućni dekor i nameštaj. Bilo da želite da svoju kuću oživite pomoću zanimljivih detalja ili, pak, funkcionalne unutrašnje opreme, neophodno je da pre svega osmislilite izgled svog životnog prostora.

Prvo odlučite da li ćete krenuti od sređivanja predsoblja, ulaza u kuću ili, možda, dnevne sobe? Zatim, razmislite o izbacivanju predmeta koji vam više nisu potrebni, a zatim probajte da ih zamenite nešto korisnijim stvarima u domu. To može biti trendi lampa, koju ćete postaviti na radni sto ili LED rasveta, koja će vaš životni prostor pretvoriti u kuću iz snova. Sveća i difuzer će svojim mirisom oplemeniti toplu i prijatnu atmosferu. Šta god da izaberite, vodite računa o kvalitetu odabira materijala i izrade, trajnosti, funkcionalnosti i estetici.

Ako ne znate šta je trenutno najaktuelnije na tržištu, WANNABE stilisti su pretražili aktuelnu ponudu i izabrali 7 komada trendi kućnog dekora i nameštaja.

Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

Ikea stona lampa

Osnovu Ikea lampe u obliku činije od metala možete pretvoriti u malu i ličnu stonu pomoću ukrasne LED sijalice koju izaberete. Lako možete da je stavite gde god želite i postići ćete udobno ambijentalno osvetljenje. Ovom pametnom LED sijalicom rasvetu možete prilagoditi raznim aktivnostima, npr. možete prigušiti svetlost radi ugodnije atmosfere.

trendi kućni dekor 05 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

H&M posteljina od satena

Posteljina za bračni krevet od pamučnog satena, koji je napravljen od žakara sa 300 finih niti. Navlaka za jorgan se kopča na dnu pomoću skrivenih plastičnih dugmića, a jastučnice dolaze sa otvorom na preklop.

trendi kućni dekor 03 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

Ikea LED višenamenska rasveta

Ova višenamenska rasveta reaguje na zvuk i ima sedam motiva koje ćete lako menjati pritiskom na dugme na poleđini lampe. To možete da uradite pomoću dugmeta na zadnjoj strani proizvoda. Radi sa svim vrstama zvučnika.

trendi kućni dekor 04 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

Tilaa knjiga Furniture in Architecture

Potpuno ilustrovana fotografijama i crtežima, ova knjiga predstavlja prodoran pregled jednog od najinspirativnijih dizajnera i proizvođača nameštaja današnjice. Trajni i pomno konstruisan nameštaj Luke Hughes & Company’s, elokventan odgovor na arhitekturu i pravi duh umetnosti i zanata, stavljen je na čelo „renesanse vođene zanatima u britanskoj proizvodnji“. Kroz uvod u studio i dvadeset pet studija slučaja, Nameštaj u arhitekturi istražuje mesto kompanije u tradiciji umetnosti i zanata i istražuje filozofiju i rad osnivača Luke Hughesa.

 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

Jysk fenjer Olaf 

Fenjer Olaf je lep ukras u domu – a kad se smrkne, njegova svetlost stvara prijatnu atmosferu. Dom odiše toplinom, gosti se osećaju dobrodošlo, a svaki trenutak ispunjen je dozom romantike.

 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

Tilaa difuzer Totem

Ako ste ljubitelj difuzera razmislite o kupovini fenomenalnog Totem modela koji poseduje štapiće egzotičnih mirisa: rabarbara, akai bobice i božur cveće. Zahvaljujući modernom dizajnu lako se uklapa u svaku prostoriju što ga čini idealnim izborom za radnu ili dnevnu sobu. 

trendi kućni dekor 06 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

Zara drveni držač za novine

Zara stalak za časopise je napravljen od prirodnog hrastovog drveta. Zbog prirode proizvoda, drvo i boja se mogu razlikovati od modela do modela, čineći svaki držač posebnim i jedinstvenim.

 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

Jysk ogledalo 

Jysk ogledalo predstavlja moderan i koristan detalj u stanu, koji se lepo uklapa u predsoblju ili dnevnom boravku. Posebno je dobar izbor za manje stanove, jer će dati iluziju dubine i učiniti da prostorija izgleda veće. 

 Trendi kućni dekor i nameštaj: 8 komada koji će uneti toplu i prijatnu atmosferu u dom

 

Pročitajte i ovo:  Afirmacije za svakog ko se trenutno ne nalazi baš na najboljem mestu

Naslovna fotografija: pinterest.com/ImpastoInteriors/

Kristina Page

Comments