Primetićete da Španci imaju posebnu vrstu šarma. Gotovo se svakoj ženskoj osobi potajno, ili ne toliko tajno, dopada neki Španac. Ne znamo da li to ima veze sa paellom koju jedu ili sa time da je španskim muškarcima nemoguće odoleti, ali znamo da se na svim listama najseksepilnijih muškaraca na svetu sigurno nalaze dva takva – Antionio Banderas i Javier Bardem. Ali, ovom prilikom ćemo se bazirati na potonjeg. Rodom iz Las Palmasa, Javier Bardem je oličenje muževnosti i šmekerstva.

Pored svih mladih atraktivnih glumaca na setu filma Dune, Javier Bardem i Oscar Isaac sigurno su osvojili sva ženska srca što dokazuje da iskusniji muškarci imaju prednost. Proseda kosa i brada su postale svojevrsni trend, a gotovo ništa nije privlačno kao muškarac koji lepo stari. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Javier Bardem Unofficial (@javierbardemunofficialwebsite)

Javier Bardem je holivudsku scenu osvojio 2013. godine kada se pojavio u filmu No Country for Old Men. Nakon uloge u filmu Ethana Coena, Bardem je bio nominovan za Oskara koji, nažalost, nije dobio. Mnogim glumcima je lik Antona Chigurha kasnije bila direktna inspiracija na osnovu koje su izgrađivali junake koje su glumili. Prema mišljenjima psihijatara, njegova uloga psihopate u filmu No Country for Old Men je verovatno najbolja interpretacija poremećenog čoveka koji je otporan na svaku vrstu emocije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Javier Bardem Official (@javierbardem_official)

Bardem je potpuno drugačiji u svojoj privatnosti. Mnogi njegovi intervjui potvrđuju da je Penelope Cruz izabrala savršenog muškarca s kojim će zasnovati porodicu. Bardem je oličenje porodičnog čoveka koji koristi svaku priliku da priča o svojoj deci. Luna i Leo svoje detinjstvo na Mediteranu provode bojeći siluete koje im otac iscrtava.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Javier Bardem Unofficial (@javierbardemunofficialwebsite)

Comments