Save Your Tears

Pevač je šokirao svet kad se pojavio spot za Save Your Tears, kad je njegovo lice postalo jedna od glavnih tema društvenih mreža. Mnogi su prvenstveno pomislili da se radi o hirurškom zahvatu, ali se ispostavilo da The Weeknd nosi šminku i protetiku. Spot je zapravo nastavio priču započetu u novembru 2019. spotom Heartless, koja se nastavila u Blinding Lights i In Your Eyes, a završila u Too Late. Sve je ovo praćeno živim nastupima na ceremonijama dodela raznih nagrada, gde je preko lica nosio zavoje. Postojalo je nekoliko teorija zašto je pevač ovo radio, a jedna od njih je bila bojkotovanje dodele Gremi nagrada, koje njegovom albumu “After Hours” nisu ukazale pažnju, ne dodelivši mu nijednu nominaciju. Singl Save Your Tears je dokazao da je žiri pogrešio.

I Feel It Coming

Mnogi od nas su za The Weeknda prvi put čuli uz ovu pesmu, koja je postala planetarni hit odmah po premijeri. Singl se vrteo na svim radio stanicama zasigurno je bio deo svih plejlista. U saradnji sa duom Daft Punk, The Weeknd zaslužuje počasnu poziciju u knjigama o istoriji muzike. Numeru možete pustiti kad ste srećni, tužni, na žurci, jer ima neverovatnu moć da popravi svačije raspoloženje.

Blinding Lights

Kao što smo napomenuli, ceo album “After Hours”, na kom se našla ova pesma, nepravedno je skrajnut sa dodele Gremi nagrada prošle godine. Ipak, pesma je mesecima dominirala na svim svetskim top listama, postavši broj 1 u čak 34 zemlje! Spot prikazuje pevača kako nesmotreno vozi gradom i upada u razne nevolje, zadajući sebi teške povrede.

Naslovna fotografija: instagram.com/theweekndhxouse

Dušan Veselinović

Comments