Pokaži zglobove

Ako pratiš trendove koji se pojavljuju u modnom svetu, onda već znaš da je i te kako u trendu da pantalone budu do gležnjeva, da obuća bude plitka, te da tako zajedno otkrivaju taj deo članka koji uz sve izgleda kao fantastičan modni detalj. Zato ga ne sakrivaj, gledaj da uvek tvoj članak na nozi bude otkriven, makar i povijao nogavice pantalona.

Teget sako je tvoj najbolji “prijatelj”

Iako savet za odela glasi da budu što svetlija, bez teget, ležernog sakoa ne možeš da budeš. Odlično će pristajati uz džins i neku majicu, možda da upotpuniš kombinaciju za neku specijalnu priliku ili za noćni izlazak, a lagan i teget, nikada ti neće predstavljati smetnju.

Ne nosi skup sat na plaži

Ne toliko modno, koliko pravilo koje je sasvim praktično. Pre svega, zbog čega je potrebno da znaš koje je vreme na plaži?! Zaboravi, prepusti se i odmaraj bez ikakvih misli i planiranja. Ponašaj se kao da je taj trenutak deo večnosti. A uz to, veoma je moguće da ćeš ga izgubiti, možda će ga neko “izgubiti” za tebe ili će se pokvariti od vode, a na kraju, ovakav modni detalj na plaži ti zaista nije potreban i neće pokazati da imaš dobar stil, već stav i razmišljanja koja nisu najprivlačnija.

Kačket je bolji od kreme za sunčanje

Lice se često znoji leti, kod većine je to znojenje konstantno, zbog čega se krema za sunčanje uklanja već pri početku, odmah kada je naneseš. A nisi, naravno, u mogućnosti da je nanosiš konstantno, posebno kada si van kuće ili plaže. Zato nikuda bez kačketa, jer će ti dati najbolju zaštitu, a osim toga, već nekoliko sezona unazad postali su aksesoar koji je u samom vrhu trendova.

Comments