Kratki stilski saveti za muškarce

“Tajne” koje Facebook zna o svakom svom korisniku

Kineski zid polako nestaje

Modna pravila koja bi trebalo redovno da kršiš

Workout with models: Vežbe uz koje možeš lako da održiš zategnuto telo (VIDEO)

Da li si čuo za TABATA trening?

Kako da nosiš trendove 90-ih?

Zašto je šefovska pozicija mesto usamljenosti

Naučnici upozoravaju – manje od osam sati sna nas ubija

Tvoj posao šteti tvojoj koži – evo i kako

Kako da odabereš savršen oblik naočara za sebe?

Neverovatne ilustracije koje dokazuju da živimo u “ludom” svetu

Ovi poznati filmski likovi nastali su po uzoru na stvarne ličnosti

Zapanjujući zakoni privlačnosti za koje nisi znao

Znakovi koji ukazuju da je potrebno da napraviš izmene u svom stilu

24h u životu svakog muškarca

24h u životu svakog muškarca

1/2

Svako od nas ima neke svoje jutarnje i dnevne rutine i rituale. Bilo da su dobre ili ne baš najbolje i da smo svesni da moramo da ih menjamo, činjenica je da manje-više svi znamo sa čime započinjemo dan, i kako ga završavamo. Međutim, koliko god se razlikovali postoje neke stvari za koje se uvek mora naći mesto u danu.

Trening

Iako verovatno već imaš neki uhodan ritam kada vežbaš bilo da je to trčanje pre posla ili odlazak u teretanu uveče, postoji izvesna podela koja može da ti koristi da uskladiš prirodni ciklus svog tela, sa njegovim potrebama i tipom vežbanja. Ukoliko treniraš ali vidiš da ti iz nekog razloga ne prija kao što bi trebalo moguće da je samo stvar u pogrešnom tajmingu. Imaj na umu da su jutra obično bolja za mentalni nego za fizički rad. Nivo testosterona je najviši tada, istina, ali je i memorija najbolja kao i mentalna prisutnost. Zato su jutra u principu najbolja za radnje koje se ponavljaju i u kojima možeš da izbaciš višak energije. Dakle, New Balance patike na noge i pravac na trčanje. Ove patike pružaju idealnu stabilnost svakom tvom koraku, i možeš biti siguran da će uz njih mogućnost povrede biti svedena na minmum. Njihova lakoća i prilagodljivost raznim pokretima ih čine idealnim i za vežbe, bilo kog tipa, za koje su rezervisani popodneva i večeri. Popodne je tolerancija tela na bol najviša, kao i adrenalin, dok su uveče koordinacija i stamina na svom vrhuncu, i zato ovo doba dana iskoristi za fizički zahtevnije treninge.

12 24h u životu svakog muškarca

Povećenost poslu

Bilo da imaš day-to-day posao od 9 do 5 ili da “frilensuješ”, mudro bi bilo obući se kao da odlaziš na posao, makar i radio iz obližnjeg kafića. Postoji nešto u tom spremanju što čini da i sebe i posao počnemo da shvatamo ozbiljnije. Svakako, koja god da je opcija u pitanju, smart casual stajling je uvek pravi izbor. Najbolji prijatelj takvog stajlinga su crne New Balance  patike. Znaš i sam da crno ide uz sve i uvek prolazi, a ovaj model svojim modelom adekvatno upotpunjuje apsolutno svaki outfit. Ta prilagodljivost je nezamenljiva u danima kada ti se ne razmišlja previše o tome šta da obučeš, i kako to da ukombinuješ. Za šta god se odlučio, znaj da sa ovim modelom nema greške.

31 24h u životu svakog muškarca

Wannabe TV

Editors choice