Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

grooming

24h u životu svakog muškarca

1/2

Svako od nas ima neke svoje jutarnje i dnevne rutine i rituale. Bilo da su dobre ili ne baš najbolje i da smo svesni da moramo da ih menjamo, činjenica je da manje-više svi znamo sa čime započinjemo dan, i kako ga završavamo. Međutim, koliko god se razlikovali postoje neke stvari za koje se uvek mora naći mesto u danu.

Trening

Iako verovatno već imaš neki uhodan ritam kada vežbaš bilo da je to trčanje pre posla ili odlazak u teretanu uveče, postoji izvesna podela koja može da ti koristi da uskladiš prirodni ciklus svog tela, sa njegovim potrebama i tipom vežbanja. Ukoliko treniraš ali vidiš da ti iz nekog razloga ne prija kao što bi trebalo moguće da je samo stvar u pogrešnom tajmingu. Imaj na umu da su jutra obično bolja za mentalni nego za fizički rad. Nivo testosterona je najviši tada, istina, ali je i memorija najbolja kao i mentalna prisutnost. Zato su jutra u principu najbolja za radnje koje se ponavljaju i u kojima možeš da izbaciš višak energije. Dakle, New Balance patike na noge i pravac na trčanje. Ove patike pružaju idealnu stabilnost svakom tvom koraku, i možeš biti siguran da će uz njih mogućnost povrede biti svedena na minmum. Njihova lakoća i prilagodljivost raznim pokretima ih čine idealnim i za vežbe, bilo kog tipa, za koje su rezervisani popodneva i večeri. Popodne je tolerancija tela na bol najviša, kao i adrenalin, dok su uveče koordinacija i stamina na svom vrhuncu, i zato ovo doba dana iskoristi za fizički zahtevnije treninge.

12 24h u životu svakog muškarca

Povećenost poslu

Bilo da imaš day-to-day posao od 9 do 5 ili da “frilensuješ”, mudro bi bilo obući se kao da odlaziš na posao, makar i radio iz obližnjeg kafića. Postoji nešto u tom spremanju što čini da i sebe i posao počnemo da shvatamo ozbiljnije. Svakako, koja god da je opcija u pitanju, smart casual stajling je uvek pravi izbor. Najbolji prijatelj takvog stajlinga su crne New Balance  patike. Znaš i sam da crno ide uz sve i uvek prolazi, a ovaj model svojim modelom adekvatno upotpunjuje apsolutno svaki outfit. Ta prilagodljivost je nezamenljiva u danima kada ti se ne razmišlja previše o tome šta da obučeš, i kako to da ukombinuješ. Za šta god se odlučio, znaj da sa ovim modelom nema greške.

31 24h u životu svakog muškarca

Wannabe TV

Editors choice