Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

3 jednostavna i trendi načina da uklopite košulju i kravatu

1/3

Kravata je uvek bila odraz elegatnog i formalnog stila, ali i muškog stila koji je uvek komentarisan i smatran vrednim i kvalitetnim. Ovo je sigurno detalj koji će vašem odelu ili samo košulji dati sasvim drugačiji, odnosno, mnogo bolji izgled nego kakav je bez nje. Poslednje sezone donele su brojne izmene u vezi sa ovim modnim detaljem, pa ima u različitim širinama, od različitih materijala i dezena, a jedno je i dalje ostalo isto, predstavljaju vanvremenski i večni trendi detalj modernih muškaraca. Nekada je problem ukombinovati ih sa košuljama, ali ni to više ne važi, jer za vas imamo tri savršena načina koji će vas oduševiti.

Učini svoj autfit zabavnijim

Često brojne firme i korporacije imaju dress code koji mora da se poštuje uvek, a podrazumeva odela u teget, crnoj ili sivoj boji i to u kombinaciji sa sasvim jednostavnim košuljama. Bele ili svetlo plave košulje daju odličan izgled, pokazatelj su dobrog elegantnog stila, ali u ovakvom autfitu izgleda sve poprilično monotono. Da biste malo kombinaciju učinili zanimljivijom, zabavnijom, te više trendi i atraktivnom, odlično je upotrebiti kravatu kao detalj koji to može da postigne. Pletene kravate su postale veliki hit u modi, još kada su u nekoj boji koja stvara kontrast odelu i košulji, imaćete autfit koji je poslovan, ali veoma dobar i moderan, te nikako dosadan. Svakako, možete dodati i neku maramicu u džepu svog sakoa, koja ima zanimljiv dezen ili print na sebi, ali to je bolje ostaviti kao detalj za neke svečanije prilike i događaje.

3 jednostavna i trendi načina da uklopite košulju i kravatu2 3 jednostavna i trendi načina da uklopite košulju i kravatu 3 jednostavna i trendi načina da uklopite košulju i kravatu3 3 jednostavna i trendi načina da uklopite košulju i kravatu

Wannabe TV

Editors choice