Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Glavni izvori stresa + kako da njima upravljaš

Kako da podstakneš svoju kreativnost

Životne lekcije (koje se stalno zaboravljaju)

4 ključna aksesoara koja SVAKI muškarac treba da ima

4 ključna aksesoara koja SVAKI muškarac treba da ima

1/2

Kao što već i sami znate, stil čine detalji. Svaka odevna kombinacija izgleda neuporedivo bolje kada se “obogati” odgovarajućim aksesoarom, jer onda može dobiti sasvim drugačiji “ton”. Čak i najjednostavniji, monotoni, svedeni autfiti mogu izgledati mnogo efektnije uz samo malo truda, tačnije, na pravi način odabrane detalje.

Zato, ukoliko volite jednostavnost, ali ipak želite da izgledate moderno i stilizovano, ova četiri aksesoara obavezno morate da nabavite.

Ranac

Najpre, ukoliko ne volite torbe koje podsećaju na ženske, što je sasvim legitimno i mi to podržavamo, vi odaberite ranac. On je u istoj meri praktičan – u njega staje sve što vam je preko dana potrebno od stvari, a isto tako je i moderan i sa njim ćete izgledati jako dobro. Za sportske varijante birajte i ranac u istom stilu, a ukoliko se oblačite formalnije i elegantnije, odaberite i ranac koji je takav, na primer, kožni. Možete ga ležerno nositi u ruci, ali i na ramenima, kako je “pravilno”. Ovaj modni detalj, u zavisnosti od modela, odlično će se uklopiti i uz vaše omiljene trenerke, ali i uz košulje i odela. Savršeno!

detalji ranac 4 ključna aksesoara koja SVAKI muškarac treba da ima

Naočare za sunce

Srećom, proleće je stiglo, a uskoro će i lepi, sunčani dani. Pravo vreme da sebi nabavite par dobrih naočara za sunce. Ovaj detalj definitivno svaka osoba koja voli da izgleda sređeno i moderno treba da ima, pa tako i vi. Naočara makar ima koliko volite, pa samo odaberite onaj model koji vam najbolje pristaje. Sa plastičnim okvirima ili metalnim, sasvim crne, u boji ćilibara ili nekoj drugoj boji, odlučite u skladu sa vašim stilom i garderobom. One će se slagati i sa vašim sportskim kombinacijama, ali i onim elegantnijim, a vašem izgledu će svakako dati dozu tajanstvenosti što se devojkama jako dopada!

detalji naocare 4 ključna aksesoara koja SVAKI muškarac treba da ima

Wannabe TV

Editors choice