Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

4 modela patika za SVAKOG muškarca

1/2

Ako je u poslednjih nekoliko godina muška moda išta pokazala to je da je dobro odabrana obuća ključna stvar u izgledu jednog muškarca.

Pored cipela koje mnogi muškarci doživljavaju kao obuću isključivo za formalne prilike, u poslednje vreme vrlo su popularne i mokasine i cipele i patike na navlačenje. Ali ipak svaki muškarac se najradije odlučuje za dobar par udobnih i kvalitetnih patika. Još ako može da ih uklapa uz više kombinacija onda njihovoj sreći kraja nema.

Upravo zato smo mi za vas danas izabrali trendi modele patika koje bi svaki muškarac poželeo da ima.

Plitke bele patike

Ako posedujete bar jedan ovakav model patika onda možete da odahnete jer imate obuću koju možete da kombinujete uz različite kombinacije. Čista boja, minimalistički stil i trendi model karakteriše izgled ovakavih patika koje su bile popularne još početko dvadesetog veka. Njihova prednost je u tome, što su takvog dizajna koji se lako sparuje i uz farmerke ali i uz moderne pantalone. Uz farmerke ili bermude ih možete nositi u svakoj neformalnoj prilici a uz kombinaciju sa pantalonama na ivicu užih nogavica možete ih kombinovati ukoliko vam kodeks oblačenja na poslu to dozvoljava, ali i u svakoj privatnoj prilici. Udobrnost je na prvom mestu, a pored toga uz ovaj model belih patika imaćete i saveznika u apsolutno svakoj modnoj kombinaciji.

115 4 modela patika za SVAKOG muškarca

Crne patike

Mnogi muškarci zaboravljaju na jednobojne crne patike ili ih bar izbegavaju. One nekada mogu da zamene i cipelu, ukoliko se odlučujete za ležerniji stil, a uvek su dobar izbor uz sporstke kombinacije. Ukoliko ste mislili da vam skroz crne patike nisu potrebne onda ste se malko prevarili, jer kao što je dobro imate cele bele tako i crne ne mogu biti zamenljive. One od kože savršen su izbor za kišne dane kada niste raspoloženi da se uvlačite u cipele. A još jedna prednost ima je ta što nećete morati da ih čistite skoro svakog dana kao što je slučaj sa belim. Ovaj model takođe se odlično kombinuje i uz elegantnije pantalone samo je bitno da model bude minimalistički.

227 4 modela patika za SVAKOG muškarca

Wannabe TV

Editors choice