Leto je i zvanično došlo što znači da sada defintivno bez ustručavanja možeš da počneš da planiraš ovogodišnji odmor. Najvažnija stvar koja ti je potrebna za letovanje svakako je šorts za plažu i kupanje, a u nastavku otkrij koji su to #swimwear trendovi na koje treba da obratiš pažnju ove sezone.

Action Man Style

Military print je već neko vreme unazad vodeći trend u svetu muške mode, a ovog leta ga nećeš nositi samo na majicama ili pantalonama, već i na šortsu za plažu. Ovakav print je odličan izbor ukoliko želiš da vizuelno učiniš svoje noge “jačim” jer će istaći prave stvari na pravom mestu. Odaberi onaj srednje dužine ili, ukoliko ti se toliko puta dešavalo da propustiš leg-day, ipak se odluči za onaj duži koji će sakriti sve ono što želiš.

Bele pruge

Bele pruge leti – apsolutno uvek poželjno i dozvoljeno! Ovo je zapravo najlakši način da na plaži izgledaš onako pariski kul, a takve stvari žene jednostavno cene. Šorts za plažu sa debljim belim prugama je kul kako za kupanje, tako i za šetnje gradom, a tu će ti biti potrebna samo još jedna basic majica i udobne papuče, sandale ili espadrile i spreman si – direktno sa plaže! Kao i u slučaju military printa, i pruge mogu da doprinesu tvojoj pojavi, naročito ako nisi beach ready. Vertikalne pruge izdužuju, horizontalne šire i to je sve što je potrebno reći!

Comments