Ako postoji jedna stvar koju muškarci vole, ali i treba da nose, onda je to – karirana košulja. Ona je već decenijama standardni modni detalj muške mode. Deo je svakog trenda, i ne postoji vreme niti mesto gde ona može biti suvišna. Karirana košulja je takođe veoma praktična, pošto je formalna koliko je i opuštena. Pogodna je za kombinovanje sa bilo čime. Ukoliko ste slučajno jedan od muškaraca koji nekim čudom nema ovakvu stvar u svom garderoberu, savetujemo vam da je obavezno nabavite.

I samo da razjasnimo, ne pričamo o košuljama na kockice, već o kariranim košuljama i tu postoji mala razlika. Kada se kaže “karirano” misli se na vrstu dezena koji je nekada korišćen za pravljenje kiltova, tj. muških suknji koje su se nosile u Škotskoj.  Smatramo da je ovakav tip košulje veoma lako uklopiv sa bilo čime i da bi svaki muškarac trebalo da ima nekoliko komada istih. One su udobne i izgledaju kul. U nastavku ćemo vam pokazati 5 načina kako da na najrazličitije načine nosite svoju omiljenu košulju.

Karirana košulja i farmerke

Ova kombinacija je pun pogodak i verujemo da se može uklopiti u svačiji ukus. Prosto je toliko zastupljena i opšte prihvaćena. Dovoljno je ležerna, ali nosi i dozu elegancije.

karirana kosulja1 min 5 kombinacija sa KARIRANOM KOŠULJOM koje svaki muškarac treba da isproba
Comments