Ove jeseni u trend se vraća klasična, udobna dukserica sa kapuljačom, a mi vam u nastavku predstavljamo pet načina na koje je možete nositi. Iako vam deluje kao običan odevni komad koji može da se nosi na samo jedan način, verujte nam, dukserica ima mnogo primena i može upotpuniti različite stajlinge i izgledati veoma zanimljivo i urbano. Dukserica je okosnica svih savremenih street style outfit-a koje nose muškarci koji prate modne trendove, i ako već nemaš jednu u svom ormaru – ovo je pravi trenutak da je nabaviš.

Dukserica i kožna jakna

Ko kaže da je dukserica rezervisana samo za “sportske” varijanta? Mi svakako kažemo da nije. Dukserica veoma efektno može izgledati uz džins i kožnu jaknu, a ova kombinacija savršena je za jesenje dane. Ukoliko se odlučite za svetliju duksericu neka jakna bude u tamnijim tonovima, a ako se odlučite za crnu ili tamnu duksericu – jakna neka bude u svetlijem tonu.

Dukserica uz pantalone na crtu

Ove godine u street style izborima blogera i posetioca nedelja mode mogli smo videti više dukserica nego što smo očekivali, a mnogi od njih odlučili su se da duksericu uklope uz stajlinge koji su u potpunosti elegantni. Ukoliko želite da “iskopirate” ovakav look, duksericu uklopite uz klasične, elegantne pantalone na crtu, i dugi muški mantil ili kaput. Takođe, ovaj tip stajlinga savršen je za monohromne varijante u crno-belim tonovima.

Comments