Popularnost hrani vaš ego – poštovanje hrani vašu dušu

Veliki poroci velikih pisaca

Citati Thomasa Manna o čoveku, ljubavi, istini i vrlinama

8 Netflixovih Marvel heroja koje bismo voleli da vidimo u MCU

Zanimljive činjenice koje treba da znate o Tomu Hardyju

10 glumica u koje smo bili zaljubljeni 90-ih

Ivan Divan: “Ne bih odvajao svoju čovečnost od umetnosti”

Postavljanje granica – znak zrelosti i stabilnosti

Kako da bolje podnesete odbijanje

Iritantne stvari koje vam sigurno neće nedostajati – jer ste singl

Ovo je hrana od koje će vam mamurluk biti “kao rukom odnesen”

Ovo su najplaćeniji sportisti u 2021. godini, a evo koliko oni zarađuju

Hrvatska kompanija Rimac postaje većinski vlasnik Bugattija

Stvari koje rade pravi džentlmeni

Ovo je hrana koju bi trebalo da izbegavate nakon što napunite trideset

Moda i nega

5 skin care grešaka koje muškarci prave

1/2

Naravno da ne očekujemo da se istuširate ne pokvasivši lice, ali sa druge strane stoji činjenica da je među greškama koje muškarci prave tokom tuširanja i pogrešan pristup čišćenju lica ovom prilikom. Govorimo pre svega o korišćenju istog sapuna za lice i telo. Ukoliko spadate u one koji će umivanje naradije “pokriti” tuširanjem, savetujemo vam da izbacite ovu naviku iz svoje rutine. Proizvodi za negu tela mogu značajno narušiti pH vrednost kože lica, isušujući je. Ukoliko ipak ne želite da se odreknete ovog, istina najjednostavnijeg, rešenja, nemojte ulaziti u tuš kabinu bez posebnog proizvoda koji je namenjen čišćenju lica.

Izbegavanje krema sa zaštitnim faktorom

Pravilo koje važi nezavisno od pola ili starosnog doba jeste da je SPF uvek potreban kada se izlažete suncu. Generalizovanje nikada nije dobra ideja, ali je činjenica da veći deo muške populacije manje značaja pridaje izlaganje suncu i njegovom uticaju na kožu. Ovo je posledica pogrešnog pristupa sunčanju uopšte, koje smeštamo u domen estetike, dok bi u prvom planu ipak trebalo da bude uticaj izlaganja suncu na zdravlje. U zavisnosti od toga da li ste tamnije ili svetlije puti, izaberite kremu sa nižim ili višim zaštitnim faktorom i ne zaboravite na redovan pregled mladeža, koji bi bilo idealno uraditi najmanje mesec dana nakon poslednjeg intenzivnijeg izlaganja suncu.

yulissa tagle AyqNM8D2aEI unsplash 1 e1621842654437 5 skin care grešaka koje muškarci prave

Pogrešan izbor proizvoda za brijanje

Jedna značajna stavka koju ne smemo izostaviti kada je nega kože lica muškaraca u pitanju jeste brijanje. Ovo je “a guy thing” i gotovo da nema muškarca koji se nije suočio sa iziritiranom kožom lica nakon brijanja. Na prvom mestu, bacite tupe brijače ili redovno menjajte žilete na njima. Izbor pene za brijanje takođe može biti pogrešan. Ukoliko primetite da vam ona isušuje kožu, promenite preparat koji koristite. U slučaju da preferirate nanošenje sapunice četkicom, trebalo bi da istu redovno i temeljno ispirete. Nakon brijanja nanosite losion koji ne sadrži iritanse, a ukoliko ste se opredelili da nosite bradu, imajte u vidu da bi nega brade takođe morala biti deo vaše svakodnevne rutine.

sammy williams g0qxXkW16TM unsplash 1 e1621842676535 5 skin care grešaka koje muškarci prave

Wannabe TV

Editors choice