Iako svi negde težimo tome da uvek izgledamo moderno i atraktivno, treba misliti i na to da bude odeća udobna, te topla kada dođu hladni dani. U tome najbolje pomažu naravno jakne i kaputi, ali su džemperi neizostavan odevni komad. No, nije da će vam biti toplo i komforno, već smo izdvojili trendi modele džempera koje morate poneti u narednom periodu kako biste izgledali moderno i uvek atraktivno.

Rolka džemper

Jedan od najvećih trendova kada je muška moda u pitanju, ove jeseni i zime su svakako rolke, koje se nose u najrazličitijim kombinacijama. Uz skinny farmerke i patike, uz nešto sasvim elegantno ovakvi džemperi biće odlični da ceo autfit upotpunite na moderan način. Savršeno se kombinuju sa jaknama, prslucima, kaputima, te tako ih možete nositi u različitim prilikama. Birajte neke sa zanimljivim radom, što će dodatno učiniti da vaši autfiti izgledaju odlično.

6 modela džempera koje bi trebalo da ponesete ove zime 6 modela džempera koje bi trebalo da ponesete ove zime

Džemper sa okruglim izrezom

Oni su uvek prisutni u muškoj modi. Džemperi sa okruglim izrezom savršeni su za kombinovanje, a poslednje sezone su ih postavile na mesto onih sa V izrezom, pa se oblače preko košulje, u sasvim elegantnim kombinacijama, što izgleda uvek veoma lepo i zanimljivo. Osim toga, možete ih nositi tokom dana kada krenete da se družite sa prijateljima, na poslu, ili kada krenete na neku večeru i uvek će vam biti zagarantovan dobar stil.

6 modela džempera koje bi trebalo da ponesete ove zime2 6 modela džempera koje bi trebalo da ponesete ove zime
Comments