Savršene ideje za tetovaže kod muškaraca

Kako muškarcima uspeva da oteraju stvarno kvalitetnu ženu

Kad u životu želiš nešto više

Kako da zadržiš onu do koje ti je stalo

Pogrešna uverenja kojih treba da se oslobodiš zarad svog mentalnog zdravlja

Kako da pronađeš svoju snagu

Najveće želje savremenog (mladog) sveta

Kako da upotrebiš bes kao pogonsko gorivo

Zašto vam uspeh izmiče

Miodrag Majić, autor romana “Deca zla”: Izvesno je da ćemo u dogledno vreme imati i igranu seriju po motivima ovog romana

Kad “prebaciš” iz ekstrovertnosti mladosti u introvertnost zrelosti

Ghosting, stop: Šta možeš da kažeš, umesto da samo nestaneš

Uznemirujuće stvari koje nikada nisi ni želeo da znaš o ženama

Rečenica kojom ćeš zavesti svaki znak u horoskopu

Uvidi koje treba da uvedeš u praksu do tridesete

Moda i nega

6 neformalnih kombinacija za hladno vreme

1/2

Dizajneri za ovu sezonu predlažu kombinacije koje pomeraju granice stila, uparujući sportske i neformalne komade sa odelima i kaputima. Evo nekoliko tih kombinacija u kojima ćeš sigurno izgledati dobro i osećati se prijatno.

Jaknica za kapuljačom i kaput

Ako voliš da nosiš kaput, ispod njega ne moraš da nosiš odelo, odnosno, kaput možeš uklopiti i sa sportskim stilom. Dizajneri predlažu da upariš kaput sa duksericama i jaknicama sa kapuljačom i belim patikama. Kaput dug do kolena, ili duži, lepo čuva toplotu i organizuje figuru, a kada ga svučeš, ostaješ sportski i praktično obučen, za svaku priliku. Držite se mirnih boja, crne i teget, u kombinaciji sa belom ili bež.

Patike i odelo

Nekada nezamisliva kombinacija, sada je oslonac muške mode – poslednjih godina sportska obuća se sve smelije kombinuje u svakodnevnim prilikama, pa sada možete da nosite patike za trčanje uz odelo. U ovoj kombinaciji ključan je izbor patika, koje treba da budu kvalitetne i skupe, da ne biste izgledali kao da niste imali šta drugo da obujete uz odelo. Naravno, ne misli se na odelo sa košuljom i kravatom, nego sako i pantalone, gde će ravnotežu patikama na vašim nogama dati ono što nosite ispod sakoa, a što takođe treba da bude neki sportski komad visokog stila.

Rolka i farmerke

Rolka je poslednjih nekoliko godina vaskrsla iz sedamdesetih prošlog veka, zajedno sa još nekim modnim elementima (i u ženskoj i u muškoj modi), pa je sada opet obavezno da imate nekoliko rolki u svom ormaru. Najbolje su one od merino vune, jer su meke i tople i šal vam neće biti potreban. Rolku nosite uz farmerke, a poenta ovog retro izgleda je da ne delujete kao da ste obukli dedine stvari koje ste čuvali na tavanu, već uglancano i fensi, ali na retro način.

Wannabe TV

Editors choice